Breaking news:

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

7 o’clock – pentru un stil de viaţă sănătos!

Proiectul TO GO 7 o’clock e unul de familie: doi fraţi – Cristian şi Mihaela Cornea – s-au gândit să ofere gălăţenilor bucuria unei cafele de calitate şi a unui mic dejun sau snack sănătos. S-au folosit de experienţa acumulată în peste 12 ani de călătorii în toată lumea (Mihaela e fost model şi a fost pe toate continentele, cu excepţia Australiei) aducând în micul magazin de pe strada Domnească, de la nr. 48, aromele exotice ale ceaiului franţuzesc, cafea şi peste 100 de combinaţii de fructe şi legume din reţetele personalizate de smoothie-uri. “Cristian, student în anul IV la Arhitectură Navală, se ocupă de aprovizionare şi partea administrativă. Eu, studentă la Danubius la Comunicare şi Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, fac cafeaua, sandviciurile şi smoothie-urile, după reţetele mele proprii sau la cerere. Vă invităm la noi pentru a savura brioşele obişnuite sau vegan, cu lapte de soia şi, în premieră în Galaţi, cafeaua bio de orz, pentru cei care nu vor un produs cu prea multă cofeină”, spune Mihaela.

Sănătos şi natural!

Proiectul 7 o’clock s-a născut din necesitatea de a avea un stil de viaţă sănătos aşa că cei care vor să slăbească sau pur şi simplu să se bucure de o gustare naturală, sunt invitaţi să îşi ia la pachet, chiar şi pe bază de precomandă, câte un smoothie. Vă recomandăm: smoothie-urile BREAKFAST – cu banană, iaurt, nuci şi miere, VIOLET – cu ananas, coacăze sau afine, DETOX – cu broccoli sau spanac, lapte de soia, pară şi seminţe de cânepă, IMUNITY- cu grapefruit, portocală şi kiwi sau SPORT – cu fructe de pădure, iaurt, miere şi lapte de soia. Cei care ţin un anumit regim pot veni cu propria reţetă şi îşi pot comanda smoothie-urile. “Mergem pe tot ce este natural: de aceea avem toate sortimentele de cafea Illy (expresso, machiato, decofeinizată) dar fără frappe, care se face cu frişcă artificială. Folosim doar zahăr brun şi ştevia. Şi suntem printre puţinii care am adus în Galaţi ceaiurile Dammann, învelite în mătase naturală,” mai spune Mihaela.

Loc de joacă pentru copii şi bufet cu preţ unic

Pe viitor, cei doi fraţi vor să înfrumuseţeze puţin locul în care funcţionează: parcarea laterală va fi transformată într-o oază de verdeaţă şi un mini-loc de joacă pentru cei mici. Iar terasa se va bucura, periodic, de un aperitiv în stil italian, un bufet colectiv cu preţ unic, unde oamenii vor încearca diferite gustări şi vor socializa. În plus, din vară va apărea la 7 o’clock Crema caffe, o specialitate italiană, ca un sorbeto, combinaţie de lapte cu cafea, pe bază de gheaţă. “Eu m-am întors după 12 ani de stat în străinătate, cu toată inima! Vreau să oferim ceva din ce am avut noi, acasă, gălăţenilor. Şi mă bucur că mulţi sunt receptivi la ideile noastre de a trăi sănătos!”, spune Mihaela Cornea. 7 o’clock e de găsit pe facebook, whatsApp sau Instagram dar şi pe str. Domnească, vis a vis de clădirea CFR, în staţia de autobuz.

Str. Domnească, nr. 48, vis a vis de clădirea CFR, în staţia de autobuz
Telefon: 0754 913 281
Facebook: 7 o’Clock

Foto: Marian Marin

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Lifting facial non-invaziv cu ULTRAFORMER III

Frumusețea și naturalețea sunt declarații împotriva normelor impuse de...

Împarte bucuria lucrurilor simple cu Cărturești Brăila Mall

De sărbători sau cu fiecare ocazie când îți dorești...

Candy Christmas – Gust de poveste la Cofetăria Dana

Când pășești în acest tărâm magic, simți efectiv cum...