Breaking news:

Adoptă și tu noile tendințe Home&Deco cu produsele Naturlich și English Home

Acasă este universul tău, reprezintă spațiul care te definește, prin excelență, unde tu te bucuri de privilegiul suprem de a fi cu tine și cu cei dragi, în maximum de confort și armonie. Pentru că acasă este mai mult decât un simplu spațiu de locuit, este o amprentă a personalității tale, a preferințelor, pasiunilor și stilului tău propriu. Casa ta este, într-o anumită măsură, o reflexie a ta. E firesc, așadar, să îți dorești întocmai elementele de mobilier, decor și accesoriile care să te reprezinte pe deplin, dar care să fie, totodată, în ton cu noile tendințe. Află cum reușești să combini cu succes trendurile cromatice și estetice de ultimă oră cu simțul practic și funcțional în și pentru locuința ta.

Adoptă și tu noile tendințe Home&Deco

Stilul converge în multe direcții și poate avea reprezentări diferite de la persoană la persoană. Exisă, însă, o serie de caracteristici care definesc un stil autentic: aspectul unitar, consecvența detaliilor, coerența elementelor și, nu în ultimul rând eleganța și rafinamentul.
Din punct de vedere al designului interior, anul acesta este caracterizat și inspirat de culorile naturale și neutre, cu o predilecție pentru suprafețe texturate, finisaje patinate, grija pentru accesorii de calitate, prin evidențierea și punerea în valoarea a luminii naturale. Decorațiunile și accesoriile sunt realizate din materiale naturale, pentru a conferi accente rustic-chic.

Paleta cromatică recomandată de experții Home&Deco

Culorile anului oferă spațiilor energie, dinamism sau eleganta și rafinament, în funcție de stilul preferat. Simplitatea culorilor naturale și neutre, atât de în vogă în acest sezon, este completată de versatilitatea cu care acestea se adaptează spațiilor.

Albastrul clasic, culoarea anului, se regăsește și ea în recomandările de top ale profesioniștilor în arta designului interior. Chiar dacă este o culoare puternică, o poți include fără teamă în spațiul tău întrucât denotă eleganță și rafinament. Găsești elemente de albastru clasic în noua colecție de mobilier Naturlich, dar și în multitudinea de accesorii și decorațiuni de interior de la magazinul English Home din Brăila Mall. Inspiră-te din profunzimea și omogenitatea culorilor și lasă-te purtat de emoțiile pe care acestea le recompun în atmosfera căminului tău: liniște, relaxare, emoție, armonie, energie.

Designul biofilic, care a căpătat o popularitate deosebită în ultima perioadă, aduce natura în prim plan, determinând o cromatică bazată pe nuanțe de verde, alb sau bej. Găsești nenumărate opțiuni potrivite acestui stil la magazinele Naturlich și English Home din Brăila Mall.

Oferă echilibru estetic casei tale cu alegerile potrivite de la Naturlich și English Home

În deplină concordanță cu noile tendințe ale momentului, la magazinul Naturlich din Brăila Mall găsești o multitudine de variante de mobilier, inclusiv seturi predefinite sau realizate la comandă, ce se integrează cu ușurință în orice tip de spațiu. Mobilierul marca Naturlich se distinge prin varietate cromatică, funcționalitate și, nu în ultimul rând, calitate. Alege stilul preferat și completează apoi designul casei tale cu elementele de decor potrivite.

Apelează la experții home&deco de la English Home, pentru a pune în valoare stilul casei tale. Detaliile sunt cele care fac diferența si în materie de home&deco, deci optează pentru accesorii romantice, un touch vintage sau culori pastelate.

Indiferent de stilul pe care îl preferi, ține cont de recomandarea specialiștilor de a asigura un echilibru compozițional al spațiului. Astfel, daca folosești texturi diferite în aceeași zonă a încaperii, ai grijă să echilibrezi compoziția prin utilizarea unei cromatici unitare. Și invers, atunci când cromatica este mai puternică, poți estompa acest efect prin armonizarea unor texturi asemănătoare.

La magazinele Naturlich și English Home din Brăila Mall găsești tot ce ai nevoie pentru a desăvârși designul casei tale. De la veselă asortată, accesorii pentru baie, până la electrocasnice și decorațiuni inedite, ce vor întregi atmosfera căminului tău.
Combină cu grijă elementele pentru a asigura un aspect armonios, unitar, cât mai plăcut din punct de vedere vizual.

Mizează pe alegerile potrivite oricărui tip de spațiu și pune în valoare stilul casei tale cu noile piese de mobilier de la magazinul Naturlich. Optează pentru culorile preferate din recomandările specialiștilor și transformă fiecare moment petrecut acasă într-o experiență de conform maxim și relaxare absolută cu accesoriile și decorațiunile de la English Home.

Pentru a asigura raportul optim între funcționalitate maximă și o estetică armonioasă, alege cu întotdeauna produse de calitate. Găsești toate elementele necesare pentru a fi în ton cu ultimele tendințe home&deco la magazinele Naturlich și English Home din Brăila Mall. Ai planificat deja când începi să revitalizezi stilul casei tale pentru mai mult confort, armonie și funcționalitate?

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...