1.1 C
Galați
sâmbătă 16 ianuarie 2021
More

  Postul ca detoxifiere – beneficii și riscuri

  Mai nou, conceptul de „post” e foarte popular datorită beneficiilor legate de detoxifierea organismului, pierderea în greutate ori scăderea nivelului colesterolului.

  Atenție, însă: postul ca regim de detoxifiere are și riscuri! De exemplu, dacă înlocuiți carnea cu prea mulți carbohidrați, nu doar că nu slăbiți, ba chiar veți acumula kilograme plus o glicemie crescută. Eliminând ouăle și lactatele, riscați o carență de vitamina B12 sau de calciu.

  Tocmai de aceea, pentru a nu vă afecta sănătatea, este nevoie să apelați la un specialist, așa cum e Natur House.

  Ca prim sfat, experții recomandă ca mâncărurile cu sosuri, prăjelile, pâinea albă să fie primele eliminate din meniu. Tocănița și iahnia de fasole vor fi mai hrănitoare lângă o salată de legume. Ideal ar fi să eliminați și „prăjiturile de post”, covrigeii sau pateurile vegetale.

  În orice regim de detoxifiere, Natur House, lider mondial în nutriție și dietetică, vă vine în sprijin prin produsele sale miraculoase:
  -DRENANAT PLUS FIOLE, SLIMBEL SYSTEM DEP, SAMBUKI, DRENANAT D&N (detoxifiante și depurative)

  -MIVINAT SILICA, MAGNEVA, ENERKI, PANAKIBIOTIC (complexe de minerale și vitamine).

  Fără-ndoială, cu ajutorul sfaturilor și programelor Natur House, veți dobândi un plus de energie și de bine fizic și mental. Nu ezitați să beneficiați și dumneavoastră de consultațiile gratuite!

  - reclama -

  Specialiștii Natur House te învață care este importanța slăbitului pentru organism

  Știm cu toții că nu-i deloc ușor să scapi de kilogramele în plus, deși ca să slăbești este nevoie de mult timp și efort,...

  Cui i-e frică de masa de Revelion? Sfaturi de la Natur House

  Dacă puneți în practică un sfat simplu de la Natur House, nu ar trebui să vă mai faceți griji legate de masa extrem de...

  Cum asiguri îngrijire delicată și igienă eficientă, potrivite copilului tău

  Obiceiurile sănătoase se dezvoltă de la cea mai fragedă vârstă iar cei mici își însușesc deprinderile corecte prin învățare și exemplu. Tocmai de aceea...
  - reclama -