mai multe

  Află care sunt avantajele epilării definitive progresive la bărbaţi la Nomasvello Mazepa Galați

  din aceeași categorie

  Şi bărbaţii au nevoie de îngrijire corporală. De aceea epilarea definitivă este tratamentul unisex prin care domnii spun Adio părului nedorit. Renunţă la prejudecăţi!

  La Nomasvello Mazepa Galaţi tratamentul pentru epilare definitivă cu IPL la bărbaţi nu este dăunător pielii şi are numeroase avantaje, precum:

  – sunt atenuate ridurile, petele şi urmele de acnee;
  – este favorizată producţia de colagen şi elastină, care menţin pielea sănătoasă;
  – scapi de grija epilatului zilnic;
  – scapi de mirosurile neplăcute şi de transpiraţia abundenta cauzată de pilozitatea excesivă;
  – îţi poţi mări viteza de mişcare, în cazul în care mergi la sala în mod regulat sau practici un sport de performanţă.

  În plus, epilarea definitivă progresivă cu IPL este mult mai avantajoasă decât epilarea clasică, deoarece 85% din părul nedorit este eliminat, iar rezultatele sunt pe termen îndelungat. Poţi scăpa de părul nedorit din mai multe zone ale corpului, fie că e vorba de zona inghinală, piept, spate, axila, picioare sau braţe.

  E bine de ştiut că la Nomasvello Mazepa Galaţi epilarea cu lumina intens pulsată este benefică şi pentru tratarea foliculitei, deoarece distruge rădăcinile care produc infectarea foliculilor de păr şi favorizează regenerarea celulelor pielii. Rezultatul este o piele sănătoasă şi o imagine îmbunătăţită, datorită atenţiei acordate îngrijirii corporale.

  Pentru a vă convinge vă aşteptam la centrul nostru Nomasvello Mazepa Galaţi din strada Brăilei, nr. 25, Bl. P2, parter sau contactaţi-ne la numărul de telefon 0735 836 817, și stabilim împreună planul de tratament pe săptămâni şi pe zile.

  Share

  RECLAMA