Breaking news:

Află principalele tendințe ale primăverii 2019 cu Noile Colecții de la ClassiQ Boutique!

Fiecare început înseamnă energie nouă, dorința de schimbare și nevoia de reînnoire

Bucură-te și tu de tot ce îți aduce mai frumos primăvara și completează-ți stilul cu colecțiile actuale de la ClassiQ Boutique!
Fie că ești adepta stilului clasic, urmezi îndeaproape ultimele tendințe sau, dimpotrivă, alegi mereu ceva diferit și original, la magazinul ClassiQ Boutique din Shopping City Galați găsești tot ce îți doreşi în materie de modă și stil.

Descoperă inspirația primăverii cu noile colecții de la Classiq Boutique!

Nu e nicio îndoială că și tu abia aștepți să lași la o parte ținutele greoaie și monocrome ale iernii și vrei să întâmpini primăvara în culori luminoase și texturi cât mai ușoare şi rafinate.

La ClassiQ Boutique te așteaptă colecții de primăvară noi și atractive din care să îți alegi ținutele preferate. Ca de obicei, ți-am pregătit și o multitudine de accesorii cât mai șic cu care să îți personalizezi ținutele. Tu trebuie doar să alegi ceea ce ți se potrivește.

Găsește brandurile tale preferate la prețuri accesibile!

Şi, pentru că orice împătimită a modei și stilului cunoaște și recunoaște slăbiciunea pentru branduri, la ClassiQ Boutique găsești mărci de top la prețuri accesibile: Alessandro Biaggio, Tamaris, Guban, Cătălin Botezatu, Raspberry, Carmens și multe altele.

Experimentează combinațiile preferate de pantaloni clasici, sacouri elegante, jeanşi trendy, cămăși cool sau jachete casual care vor transforma zilele tale de primăvară în experiențe pline de soare și culoare.

Branduri și produse de top pentru femei și bărbați

Pe lângă o gamă variată de ținute casual și elegante pentru doamne și domnișoare, nu uita nici de selecția de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru bărbați, care oferă ținute chic și trendy oricărui doritor de distincţie, stil şi rafinament.

Profită de produse de calitate superioară la prețuri convenabile!

Mai mult decât atât, la ClassiQ Boutique te bucuri de prețuri convenabile deci ai garanția produselor de calitate într-un regim “friendly budget”, atât de apreciat de orice fashionistă.

Pentru că bunul gust și stilul trebuie să fie accesibile și la îndemâna oricui dorește să fie în ton cu ultimele tendințe.
Vino la ClassiQ Boutique din Shopping City Galați și învăluie-te în stil cu Noile Colecții ale primăverii!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...