Breaking news:

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Nomasvello Mazepa Galaţi îți recomandă produsele pentru tenul gras

Știm că tenul gras are nevoie de o îngrijire specială, asta dacă nu vreți să vă luptați cu acneea, excesul de sebum şi punctele negre. De aceea Nomasvello Mazepa Galaţi vă recomandă mai multe produse speciale pentru aceste probleme.

Testează şi convinge-te de calitatea produselor pentru ten gras

Ca şi prim pas în tratarea tenului gras, încărcat, acneic Nomasvello Mazepa Galaţi îţi recomandă vizita la medicul dermatolog. Acesta va analiza pielea şi va recomanda fie un tratament cu dermato-cosmetice, fie investigaţii la alţi medici – endocrinolog sau ginecolog. În funcţie de rezultatele analizelor se poate trece la un tratament în acest sens în centrul nostru Nomasvello Mazepa Galaţi.

Tratamentele cosmetice Proskin combinat cu Led+ Esthetic şi produsele profesionale, executate în mod constant şi susţinute de o îngrijire corespunzătoare acasă, pot fi o soluţie utilă pe termen lung. La Nomasvello Mazepa Galaţi te aşteptăm pentru curăţarea în profunzime a tenului şi eliminarea impurităţilor din stratul adânc al epidermei. Printr-o terapie cu ultrasunete precum ProSkin, murdăria din profunzimea pielii este eliminată, la fel şi excesul de grăsime, precum şi stratul de sebum acumulat în timp.

Ce produse recomandăm

Fluidul facial cu acid mandelic, la prețul de 130 de lei, este indicat pentru ten gras, cu imperfecţiuni (cu puncte negre, de grăsime sau riduri). Acesta micşorează porii şi atenuează pigmentările tenului. Acidul mandelic este anti-inflamator, reglează sebumul, are efect exfoliant, minimizează porii, uniformizează tenul (diminuând sinteza de melanină) şi acţionează ca antirid.
Aloe vera care hrăneşte, hidratează şi regenerează pielea și muşeţelul care purifică şi calmează.

Masca facială cu acid salicilic, prețul variind între 70-90 de lei este indicată pentru ten gras şi îmbătrânit, cu pete.
Pe lângă acidul salicilic care are rol keratolitic de exfoliant, comedolitic, liposolubil, antiinflamator şi bacteriostatic, mai contine si aloe vera, ce hrăneşte, hidratează şi regenerează pielea, muşeţelul care purifică şi calmează, Vitamina A ce hidratează, asigură elasticitatea pielii şi diminuează petele, Vitamina E, luptând împotriva radicalilor liberi și colagenul care asigură elasticitatea. Efectul va fi instant.

Spray-ul anti–imperfecţiuni cu acid salicilic, la prețul de 170 lei, este indicat pentru tenul gras, împreună cu terapiile ProSkin şi LED. Pe lângă acidul salicilic, se mai folosește acidul citric care păstrează învelişul acid al pielii, prevenind dezvoltarea bacteriilor, acizii linoleic şi linolenic, silanoli, lactoferină, acid oleanolic, acid nordihidroguaiaretic, osmoză, zinc.
Spray-ul se utilizează în cabinet cu programul de LED pentru ten gras şi după curăţarea facială ProSkin.

Fiola cu acid mandelic la prețul de 70 lei, este indicată pentru tenul gras şi îmbătrânit, cu pete, micşorând pigmentările şi dimensiunea porilor. Acidul mandelic micşorează porii, uniformizează tenul, puternic cicatrizant, aloe vera hrăneşte, hidratează şi regenerează pielea, iar muşeţelul purifică şi calmează. Efectul va fi instant.

Vă așteptăm la Nomasvello Mazepa Galaţi să vă convingeți de calitatea produselor recomandate. Ne găsiți în centrul Nomasvello Mazepa Galaţi din str Brăilei nr. 25, Bl. P2, Ap 4, Parter, telefon 0735 836 817.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Lifting facial non-invaziv cu ULTRAFORMER III

Frumusețea și naturalețea sunt declarații împotriva normelor impuse de...