Breaking news:

After Deutsch – Centru de germană cu program prelungit pentru preșcolari și școlari

Binecunoscută în Galați datorită celor 8 ani de activitate în care au oferit cursuri de limba germană alături de cele din domeniul îngrijirii vârstnicilor la domiciliu, @Școala Îngrijitoarelor din Galați se extinde prin alte sevicii de calitate.

Având de partea lor și experiența în lucrul cu copiii la Kinder Welt Club Galați – club de învățare a limbii germane prin jocuri și activități interactive, au deschis afterschool-ul @After Deutsch Centru de limba germană cu program prelungit, pentru preșcolari și școlari, pentru a veni în sprijinul părinților.

Familiile cu copii pot alege un afterschool unde personalul calificat și dedicat le oferă celor mici și posibilitatea de a învăța germana, prin jocuri, cântece și diverse activități relaxante, având acces și la alte servicii – lucrul cu un logoped, psiholog sau cu kineterapeut, la nevoie sau la cerere.

Grupa baby de la 1,5 ani

Situat pe Str. Traian Nr. 29, noul afterschool din Galați este mai mult decât binevenit, mai ales că aduce ca noutate învățarea prin joacă a limbii germane și faptul că nu se adresează doar familiilor de școlari, ci și celor de preșcolari și chiar copiilor de vârste mai mici.

Astfel, la @After Deutsch micuții sunt primiți la 1,5 ani, programul Grupei Baby (1,5 – 3 ani și 4-6 ani) fiind de la 8,00 la 12,00, cu posibilitate de prelungire până la ora 18,00, de luni până vineri.

Scolarii au program după ore, fiind așteptați de echipa de formatori de la @After School After Deutsch între 12,00 – 18,00.

Echipă dedicată și entuziastă

Experiența în cadrul Clubului Kinder Welt își spune cuvântul în serviciile oferite în cadrul afterschool-ului. Copiii beneficiază de personal calificat și cu experiență, bine instruit în lucrul cu cei mici.

Tânără și entuziastă, echipa de educatori asigură un mediu antrenant și sigur, ce le permite copiilor să se relaxeze, dar și să învețe sau să își facă temele cu plăcere.

”Ne-am propus să însoțim copilul în procesul de creștere și împlinire personală, pentru a-și atinge potențialul maxim. Prin metode și practici moderne de comunicare, prin crearea unui mediu sigur și stimulant, urmărim să dezvoltăm în copil încrederea în sine, independența și plăcerea de a învăța care să-l însoțească întreaga viață”, declară reprezentanții @After Deutsch.

Program flexibil și în weekend

Trebuie să știți că, deși programul este 8,00 – 18,00, echipa afterschool-ului este flexibilă și se pliază pe nevoile de program ale familiei.

De altfel, în weekend (sâmbăta și duminica), dacă aveți treburi de rezolvat și nu aveți în grija cui să lăsați copilul, afterschool-ul este deschis în regim de sală de joacă, între 8,00 – 14,00 (30 lei / ora). Tot sâmbăta și duminica aici puteți programa, din timp, petrecerea de aniversare sau onomastica celui mic.

Nu în ultimul rând, datorită faptului că echipa de la @After Deutsch are experientă în activități cu copii cu dizabilități, la centru sunt bine primiți și integrați și copii cu dizabilități.

Detalii complete despre afterschool, înscrieri, despre posibilitatea de a lua masa în regim de catering sau costuri, aflați la 0749 704 021 (Manager) / 0771 729 599 (Secretariat) sau accesând pagina de Facebook @After Deutsch.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...