Breaking news:

Ofertele lunii noiembrie la Diego Brăila

Relaxarea, liniștea și confortul sunt esențiale în viață

Cu toții știm că nu este nimic mai important în propria casă, decât relaxarea, liniștea și confortul care sunt esențiale în viață. Pentru că timpul petrecut acasă este unul destul de mare, bunăstarea și odihna zilnică sunt foarte importante pentru o viață cât mai sănătoasă.

Indiferent că vorbim despre o simplă decorare sau despre renovarea unor spații dintr-un apartament sau dintr-o casă, orice obiect de mobilier, articole pentru pereți sau podea, produse pentru finisaje, și nu numai, este necesar ca toate acestea să fie într-o armonie perfectă.

Dacă v-ați achiziționat o nouă casă sau aveți nevoie de diverse articole, produse, materiale pentru renovare, sau dacă ați decis să înlocuiți și pardoseala, cea mai potrivită opțiune o reprezintă alegerea produselor Diego Brăila, situat în Vărsătura, Str. Principală nr. 1, pentru că veți realiza în acest fel o investiție inteligentă pentru locuință și pentru un trai mai bun.

În luna noiembrie toți clienții Diego au motive în plus să se bucure de produsele magazinului din Brăila. Aceștia au ocazia să beneficieze de ofertele lunii noiembrie.

Ofertele lunii noiembrie la Diego Brăila

La  cumpărarea oricărui SPC și /sau LVT se va acorda clienților gratuit un set de curățare vinil și plintă Plastic 60, iar la oricare tip de parchet laminat achiziţionat  veţi primi gratuit plintă Plastic 60 și suport Smart (suportul Smart nu se poate oferi pentru pardoseli SPC sau LVT). Să nu uităm că, pe lângă acestea, veţi putea beneficia de croire gratuită la perdele și draperii.

În plus ai și mocheta Port (6 culori, lățime 3 – 4m) la prețul promoțional 19,99 lei/m2.

Un alt aspect important de știut este că la 1 m2 de parchet laminat se acordă tot atâta suport și 1 metru liniar de plintă (plintele se calculează la bucată, suportul se poate calcula și desfăcut).

Alte oferte care se vor derula pe parcursul lunii vor fi comunicate pe pagina de Facebook DIEGO Romania (Brăila).

Vreți să aveți și mai multe motive de cumpărături la Diego Brăila? Aflați că fiecare client care posedă un card de fidelitate Diego poate achiziționa și alte produse la prețuri excelente.

Alături de produsele deja existente pe stoc, clienţii au la dispoziţie o multitudine de cataloage din care se pot inspira pentru comenzi mai speciale, cu termene scurte de livrare.

Alege Diego Brăila, magazinul perfect pentru căminul tău! Profită de ofertele lunii noiembrie la Diego Brăila!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...