Breaking news:

Tendințe în machiajul de nuntă pentru 2023

Machiajul în ziua nunții trebuie să fie spectaculos, să...

Candlelier – an oasis of scent

Când pășești în Atelierul Candlelier, arome discrete, dar ademenitoare...

Cum arată rochia de mireasă în 2023?

Alegerea rochiei de mireasă este cel mai important punct...

Aranjamente florale. Ce culori și flori se poartă în 2023?

Când vorbim de organizarea unei nunți, un loc fruntaș...

Ai curaj să accepți provocarea 4DX? Drumul de la Comic-Con la Brăila

- reclama -spot_img

După ce a zguduit East European Comic Con 2019, Cinema City aduce provocarea 4DX la tine în oraș. Timp de 3 zile, peste 50.000 de oameni au fost invitați să testeze scaunul mobil din zona dedicată care a recreat atmosfera unei săli 4DX și la fiecare 2 minute a existat câte un curajos dornic de adrenalină care a acceptat provocarea lansată de Cinema City.

Pentru cei cărora le place adrenalina, caravana Cinema City va porni prin țară cu scaunul mobil, oprindu-se în weekend-ul 22-23 iunie în Brăila Mall. Pentru mai multe detalii, fii cu ochii pe www.cinemacity.ro.

Prima oprire a fost la Comic-Con, unde sute de oameni s-au distrat testând scaunul mobil 4DX, încercând să nu scape popcornul pe jos, printre ei numărându-se și digital influencerii Andra & Răzvan Gogan, Andreea Remețan, Cristina Almășan, Mădălina Merca, Alex Ghidush sau Adrian Dan. Inclusiv actorul Manu Bennett, cunoscut din producții ca Spartacus, Arrow sau seria The Hobbit, nu a putut rămâne indiferent când a trecut pe lângă standul Cinema City și a fost atât de impresionat încât a transmis live pe rețelele de socializare în timp ce vizitatorii testau scaunul 4DX, explicându-le celor care îl urmăresc de ce 4DX este “tehnologia viitorului”.

Pentru experiența autentică și completă a formatului 4DX, iubitorii de filme și adrenalină sunt așteptați în sălile 4DX, disponibile doar la Cinema City. În România exista 5 săli 4DX, în multiplexurile Cinema City din Mega Mall București, City Park Constanța, Shopping City Timișoara, Iulius Mall Cluj și Brăila Mall.

Video Cinema City la East European Comic Con

Doar într-o astfel de sală de cinema vei avea parte de o vizionare care activează toate cele cinci simțuri. Vei simți cu adevărat că faci parte din film, datorită efectelor de mișcare a scaunelor și a celor de mediu, care sunt perfect sincronizate cu acțiunea de pe marele ecran. Formatul 4DX reprezintă îmbinarea perfectă dintre cele mai noi și mai spectaculoase premiere și sala de cinema, unde scaunele high-tech mobile, cu mişcări fluide şi dinamice, şi efectele de mediu, precum vântul, ploaia, ceaţa, fulgerele, bulele de săpun sau mirosul, te fac să trăiești orice film pe pielea ta.

Următoarele titluri de care te vei putea bucura în format 4DX sunt: Men in Black: International 3D (din 21 iunie), Toy Story 4 3D dublat (din 28 iunie), Child’s Play (din 28 iunie), Spider-Man: Far From Home 3D (din 5 iulie), Annabelle Comes Home (din 12 iulie), The Lion King 3D (din 19 iulie).

Despre 4DX

Experimentează cinema-ul care îți activează toate cele 5 simțuri, doar în sălile 4DX de la Cinema City România. Cu efecte uluitoare precum apa, vântul, mirosul sau lumina, sincronizate cu acțiunea de pe ecran, vei fi cu adevărat transpus din scaunul de cinema în film. Și că tot vorbeam despre scaun – acesta de mișcă.

Scaunele high tech mobile se vor mișca odată cu acțiunea din film, făcându-te să simți pe pielea ta că ești parte dintr-o urmărire de mașini, că ești în mijlocul unei furtuni sau că navighezi pe ape agitate. O experiență incitantă dacă ești singur, dar și mai bună alături de prieteni, formatul 4DX este cel mai captivant mod de a urmări un film la Cinema City.

Despre Cinema City România

Cinema City România oferă cinefililor cele mai inovatoare și mai cool concepte de cinema: IMAX (săli cu cele mai mari ecrane din țară, cu imagini clare ca lacrima și un sunet impresionant), 4DX (experiența cinematografică absolută, pentru toate cele 5 simțuri) și VIP (cină & film în prețul unui singur bilet). Cel mai nou concept VIP premium poate fi experimentat, deocamdată, la Cinema City din ParkLake București, urmând să fie disponibil curând și în Timișoara. Astfel, cu fiecare nou multiplex deschis și cu fiecare nouă tehnologie adusă, misiunea Cinema City este de a pune la dispoziția tuturor cel mai bun loc pentru a vedea un film.

Cinema City România are 26 de multiplexuri, cu un total de 237 de săli, în 19 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

Compania reprezintă cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial.

Mai multe informaţii pe www.cinemacity.ro

Pentru detalii

Ioana Ionescu
Marketing Manager, Cinema City România
ioana.ionescu@cinemacity.ro
+40 731.333.675

Adriana Stanciu
PR Manager, RAN Events PR Agency
adriana.stanciu@ranevents.eu
+40 722.670.240

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Candlelier – an oasis of scent

Când pășești în Atelierul Candlelier, arome discrete, dar ademenitoare...

Cum arată rochia de mireasă în 2023?

Alegerea rochiei de mireasă este cel mai important punct...

Aranjamente florale. Ce culori și flori se poartă în 2023?

Când vorbim de organizarea unei nunți, un loc fruntaș...

Nunți în trend. Teme interesante în 2023

Tema sau stilul ales pentru nunta ta este, în...

Sfaturi pentru o nuntă de vis!

Organizarea unei nunți nu e chiar un proces simplu,...

Simte beneficiile naturii direct pe pielea ta cu produsele din gama BIOUNIQUE

Cum ar fi să experimentezi puterea miraculoasă a ingredientelor...