Breaking news:

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Cel mai mare vis al copilăriei – un turneu Tzitzi Poc

Cu cei de la TziTzi Poc am intrat în contact în anul 2018, când într-o vizită la Galați, le-am cunoscut pe Mihaela Țîmpău și Mirona Păun, doua tinere cu dorințe arzătoare în ceea ce privește educația non-formala pentru copii. M-am bucurat să le cunosc și am petrecut câteva ore de calitate împreună.

Ulterior le-am urmărit activitatea și am aflat că au primit nenumărate distincții printre care amintesc : Locul I în cadrul competiției Future Makers pentru ideea cu mare impact în societate, noiembrie 2018, Mirona Păun – Femeia Antreprenor în Start-up a anului în cadrul competiției Startupper of the year susținut de Total sau Locul I în cadrul competiției Startupperul anului, susținut de Total, Martie 2019. M-am bucurat pentru reușite dar și când am aflat că vor veni în orașul nostru, cu un turneu pentru copii, prezentând spectacolul „Cel mai mare vis al copilariei”. Atunci Marili s-a declarat partener în promovarea evenimentului în orașul nostru.

Câteva cuvinte despre Spectacol: El va avea loc pe 24 Iulie, ora 18.30, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Galați, iar costul unui bilet este intre 20 – 45 RON.

Tzitzi-Poc foloseste teatrul ca instrument educational și creează cadrul perfect pentru ca cei mici să învețe și descopere emoțiile și să le gestioneze. Reinventează teatrul îmbinând arta, tehnologia și psihologia, printr-un concept unic și inovativ în România. Se adresează părinților și educatorilor prin materialele-suport pe care le creează.

Tzitzi este șoricelul visător care crede că cu cat un vis e mai măreț, cu atât ai mai mari șanse să reușești. Atunci când nu se joacă cu prietenii lui șoricei, Tzitzi petrece mult timp în bibliotecă. Tot aici a atât, din Marea Enciclopedie a lumii despre o specie rara de dinozauri, Iubirozaurus Albastrozaurus, cei mai talentați din câți au existat. Si pentru că-și dorește foarte tare să cunoască un astfel de dinozaur și pentru căa este foarte ambițios din fire, își construiește singur mașina timpului, călătorind cu 65 de milioane de ani în urmă.

Ajuns în Era Dinozaurilor, după îndelungi căutări, Tzitzi reușește să găsească un singur ou, ultimul rămas. Il ia acasă, îl ingrijeste, îl iubește și într-o buna zi, oul crapă iar din el iese Poc, ce ii va deveni poate cel mai bun prieten. Misiunea lui Tzizi, alături de copii, este să-l ajute pe Poc să se integreze într-o lume complet nouă.

Vă recomandăm să alegeți să mergeți la acest spectacol, este unul diferit fata de ce ați văzut pană acum, iar biletele le gasiti aici.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Lifting facial non-invaziv cu ULTRAFORMER III

Frumusețea și naturalețea sunt declarații împotriva normelor impuse de...

Împarte bucuria lucrurilor simple cu Cărturești Brăila Mall

De sărbători sau cu fiecare ocazie când îți dorești...

Candy Christmas – Gust de poveste la Cofetăria Dana

Când pășești în acest tărâm magic, simți efectiv cum...