Breaking news:

Ai încredere în recomandările experților, mizează pe igienă și sănătate!

Încrederea și siguranța sunt elementele cheie ce conferă echilibru și armonie existenței tale, oriunde ai fi și orice ai face. Și, pentru că este esențial să contezi pe calitatea și eficiența produselor de igienizare pe care le întrebuințezi în mod uzual, e important să afli și să știi care sunt recomandările experților în această privință.

Descoperă care sunt alegerile de curățare și igienizare ale specialiștilor din domeniul sănătății și învață cum să utilizezi în maximă siguranță produsele potrivite, pentru fiecare caz în parte. Reține că Hygienium oferă o soluție de curățare și dezinfectare pentru fiecare situație.

De ce să alegi sănătate, siguranță, confort și calitate

Cu precădere când vine vorba de sănătate, nu există loc de tăgadă iar principiile impecabile ale calității, siguranței și confortului trebuie să funcționeze la cote absolute. Întocmai din aceste considerente, Complexul de recuperare medicală Terra Clinique din Galați folosește cu încredere produsele dezinfectante Hygienium. Produsele sunt avizate de Ministerul Sănătății și acoperă o gamă largă de funcționalitate, cu utilizare într-o multitudine de situații.

Astfel, beneficiezi de soluții corespunzătoare, accesibile și eficiente de igienizare și dezinfectare ori de câte ori ai nevoie. Calitatea Hygienium este susținută de o experiență de peste 8 ani în domeniu, cu un portofoliu de produse cu acțiune bactericidă (dezinfectante și antibacteriene) în continuă dezvoltare, adaptate în permanență nevoilor și cerințelor curente ale consumatorului.

Cu Hygienium, siguranța stă în mâinile tale!

Hygienium și-a consolidat poziția de partener pentru siguranță și igienă prin oferirea soluțiilor convenabile și eficiente de curățare și igienizare, cu beneficii specifice, dedicate fiecărei nevoi și situații în parte: gel dezinfectant, șervețele umede dezinfectante, soluție dezinfectantă, soluție specială pentru multisuprafețe.

Gelul dezinfectant Hygienium se remarcă în primul rând printr-un puternic efect bactericid și virucid, fiind ideal pentru dezinfectare, întrucât nu necesită folosirea suplimentară a apei și a săpunului. Totodată, formularea gelului dezinfectant Hygienium are la bază ingrediente precum glicerina și extractul de aloe vera, care ajută la hidratarea și catifelarea mâinilor.

Astfel, produsul curăță delicat și lasă, totodată, o senzație revigorantă și plăcută.
Soluția dezinfectantă Hygienium este indicată pentru dezinfecția mâinilor, beneficiind de o compoziție cu o concentrație de 70% alcool etilic și nu necesită folosirea apei și a săpunului. Acest produs este, așadar, ideal de utilizat în situațiile când spălarea mâinilor nu este posibilă.

În plus, formula cu uscare rapidă nu lasă o senzație lipicioasă pe mâini iar extractele de aloe vera și glicerină conținute conferă un efect de catifelare a pielii.

Soluția pentru multisuprafețe Hygienium este un alt produs deosebit de util și eficient cu acțiune dezinfectantă care se adresează, în schimb, curățării spațiilor. Cu o acoperire largă, această soluție este potrivită pentru igienizarea riguroasă a spațiilor publice/ private, pentru suprafețele si obiectele sanitare (robineți, dușuri, toalete etc.), se utilizează doar sub formă diluată și nu este destinată aplicării directe la oameni sau animale.

Șervețelele umede dezinfectante Hygienium reprezintă soluția comodă și la îndemână de curățare rapidă și eficientă, într-o multitudine de situații. Șervețelele umede Hygienium sunt concepute special pentru a curăța, hidrata și igieniza pielea.

Experții în sănătate de la Complexul de recuperare medicală Terra Clinique din Galați cunosc și recunosc importanța igienei, ca factor primordial în relația cu pacienții. Pentru a-și desfășura activitatea în condiții de maximă siguranță și curățenie, utilizează produsele Hygienium.

Ai încredere în recomandările experților, mizează pe igienă și sănătate! Folosește și tu produsele cu acțiune bactericidă de la HYGIENIUM, potrivite oricărei situații, care îți asigură dezinfecție și curățare oricând, oriunde te-ai afla.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...