Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Alege gusturile speciale într-un singur loc: Marbs – burger&kebab

În orice zi din săptămână există un moment în care pofta de ceva bun te pândește, deși ești la serviciu sau deja ai terminat task-urile. Este bine uneori să-ți acorzi cât timp dorești pentru a-ţi satisface nevoia vitală şi foarte plăcută de a mânca un preparat delicios. Tot ce trebuie să faci este să te decizi ce ai vrea să mănânci şi de unde.

Dacă ești fan preparate de tip fast-food, află că în Galați este deschis din toamna anului trecut Marbs – burger&kebab, locul ideal pentru a savura un burger adevărat, kebab, shaorma și multe alte specialități culinare.

Situat pe strada Siderugiștilor, nr. 30, bloc SD4A (zona Ireg), Marbs – burger&kebab reprezintă un concept între ceea ce numim street food şi fast food. Pentru că, nu-i așa, de ce să alegi un singur produs doar pentru că nu doreşti să stai la cozi diferite, când poţi veni direct la Marbs și vei întâlni un meniu complex care-ți va putea satisface toate poftele?

Cei de la Marbs vin cu specialităţile cunoscute și apreciate de toată lumea: burger, shaorma, kebab, hot dog sau pui la rotisor. Produsul vedetă este burgerul, iar secretul acestuia constă în calitatea şi prospeţimea cărnii, la care se adaugă un amestec de condimente selecţionate cu grijă şi, bineînţeles, un sos bun de casă. Pus pe grătar înainte de servire, devine unul dintre cele mai gustoase preparate de tip fast-food.

Meniurile speciale sunt variate, aici regăsind aripioare picante sau nepicante,  piept de pui, ceafă de porc, șnițel, pulpă de pui, toate preparate după reţete proprii adăugându-se și o experienţă gastronomică.

Pe lângă aceste bunătăți, poți mânca pe fugă și unul dintre delicioasele sandwich-uri, sau dacă e prea devreme, oferta pentru micul dejun nu se lasă mai prejos: omletă cu 3 sau 4 ingrediente, croissant-uri cu unt, nutella și banane, la care se adaugă și un fresh răcoritor de portocale.

Ca să fie tacâmul complet, nu poate lipsi din peisaj desertul, care-ți va duce papilele gustative pe culmile plăcerilor gastronomice. Ce-ai spune de clătitele gigantice cu dulceață, nutella, ciocolată albă și banane, căpșuni, sau pancakes-urile savuroase, dar și bubble waffle, o explozie de arome care te vor face să-ți plouă în gură?

Doar pentru că deja te-ai gândit la toate aceste bunătăţi ţi s-a făcut sete, iar mintea ta e acum cu gândul la o băutură rece, pentru că altfel o masă pe cinste nu ar fi completă.

Toate acestea le poți comanda pentru la pachet direct de la locație, iar dacă nu ai chef să te deplasezi, poți comanda prin binecunoscutele aplicații Food Panda și TakeAway.

Intră în lumea deliciilor Marbs – burger&kebab și află mai multe pe Facebook Marbs – burger&kebab sau pe Instagram la @burger_kebab_marbs.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...