Breaking news:

HIIT BODY REFORMER – pentru starea ta de bine!

Prezentă și în Galați de ceva vreme, Pilates Reformer...

Atelierul LUJO Design – Alege să trăiești elegant!

Povestea Atelierului haute couture LUJO Design din Brăila, de...

Al doilea restaurant NOODLZ deschis la Shopping City Galați

- reclama -spot_img
5
(1)

A doua locație NOODLZ

A doua locație NOODLZ s-a deschis la Shopping City Galați, pentru toți iubitorii de noodles și pasionații de combinații gastronomice. Conceptul de NOODLZ a luat naștere din dragoste pentru mâncarea asiatică, din dorința de a oferi o veritabilă aventură a gusturilor adevăraților gurmanzi!

Restaurantul urmează modelul celui deschis deja în București și atrage privirea printr-un design cu accente de portocaliu și turcoaz. NOODLZ îți oferă ocazia de a-ți crea propriul meniu, din ingredientele aflate la vitrină, pe principiul #youchooz #wecook.

Practic, sunt patru alegeri de făcut și minunate combinații de gusturi de experimentat: pasul I presupune să optezi pentru tipul de noodles, pasul II să alegi varianta vegan sau cu carne, pasul III îți aduce în NOODLZ box legumele pe care vrei să le încerci, iar pasul IV presupune să desăvârșești totul cu un sos preferat.

Delicios, inedit, o experiență inedită doar în zona de food court a mall-ului tău preferat, la Shopping City Galați!

Create your Own NOODLZ. Create your Adventure

Tu vii cu spiritul liber și inspirația, NOODLZ pune la bătaie ingredientele pentru cele patru alegeri pe care trebuie să le faci: noodles de trei feluri (chinezesc, japonez sau vietnamez), proteină (pui, vită, creveți sau tofu), legume (de la ceapă, morcov, ciuperci, până la bambus, varză chinezească, ardei gras sau iute și baby porumb) și sos (Thai, Teryaki, dulce acrișor, Malaezia, iute) pentru a încerca, de fiecare dată, ceva nou.

Atâtea combinații posibile, o singură masă! Dar nu-i nimic, noi suntem aici, de luni până duminică și te așteptăm să îți testezi iar imaginația!

De la propria cutie pe care o poți crea după placul papilelor tale, la inegalabilul sandwich BAO, iar după, o combinație irezistibilă de orez, de la secțiunea Chooz Rice Mix, cu topping-ul și proteinele preferate, la NOODLZ mănânci pe săturate și experimentezi gusturi și texturi noi.

Și dacă arunci o privire la Chooz sweeties, vei putea desăvârși totul cu celebra Mochi ice cream în variantele cu vanilie/mango/ ciocolată sau pâinica cu lapte, un deliciu asiatic.

Te-am convins? Vino cu familia și prietenii să combini și să guști! Preparatele NOODLZ înseamnă o aventură gastronomică, dar și clipe de delectare alături de cei dragi!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

HIIT BODY REFORMER – pentru starea ta de bine!

Prezentă și în Galați de ceva vreme, Pilates Reformer...

Atelierul LUJO Design – Alege să trăiești elegant!

Povestea Atelierului haute couture LUJO Design din Brăila, de...

TOM TAILOR – un nou brand de fashion la Shopping City Galați

Poartă cu tine energia vibrantă a orașului și lasă-te...

Magazin de prezentare Askona în incinta Brăila Mall

Un somn odihnitor este unul dintre cei trei piloni...

Cafea cu dragoste și dragoste pentru cafea la Tucano Coffee din Shopping City Galați

Atunci când îți dorești o cafea desăvârșită, dar și...

Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”, Galați – Agenda culturală

În noul spațiu cultural gălățean – Casa Artelor, miercuri,...