Breaking news:

Alege albirea dentară BIO la Nomasvello Mazepa Galați

Vă doriți albirea dinților însă vă e frică să nu-i afectați? Aveți colorații nicotinice sau pete de la cafea sau ceai? Nici o problemă. La Nomasvello Mazepa Galați există și varianta BIO!

Metoda de albire dinților cu LED, din cadrul centrului Nomasvello este o metodă profesională de albire pentru dinți, rapidă, sigură, eficientă, confortabilă și nedureroasă, la prețuri accesibile: doar 420 lei pentru clienții Nomasvello. Tratamentul este total inofensiv dinților și a devenit popular grație rezultatelor bune obținute într-un timp foarte scurt.

Albirea dinților cu LED se realizează cu ajutorul agenților de albire care sunt activați de către sursa de lumină produsă de echipamentul LED +Esthetic.

Noua tehnologie LED +Esthetic

Albirea dentară se efectuează în centrul Nomasvello Mazepa Galați printr-un gel din substanțe organice, precum: bicarbonatul de sodiu, extract de sâmburi de strugure și de rodie, aloe vera şi mentol. Gelul este activat și penetrează în structura dinților cu ajutorul tehnologiei LED +Esthetic, curățându-i în profunzime și redându-le albul natural.

Albirea dinților este o procedură folosită atât în stomatologie, cât și în cosmetica dentară, pentru a reda culoarea naturală a dinților.

Care sunt cauzele care duc la pierderea albului natural al dinților?

Vârsta – odată cu înaintarea în vârstă, dinții se mai închid la culoare;
Alimentație – consumul frecvent de alimente și băuturi colorate favorizează colorarea dinților;
Tratamentele cu anumite medicamente în exces determină apariția petelor pe dinți;
Fumatul;
Tratamente stomatologice incorecte.

Cât durează un tratament de albire a dinților?

Procesul de albire a dinților cu tehnologia LED +Esthetic se desfășoară de-a lungul a 3 ședințe de câte 20 de minute fiecare.
Albirea dinților în varianta BIO din centrul Nomasvello Mazepa Galați poate rezista și până la 2 ani.

Se folosește un gel special de albire, iar echipamentul LED +Esthetic este folosit pentru a accelera procesul de curățare a dinților. Întreaga procedură durează aproximativ 60 de minute.

La Nomasvello Mazepa Galați, dinții își vor deschide nuanța de alb cu 2-8 tonuri, în funcție de culoarea lor inițială. Practic, prin aceste metode de albire a dinților cu tehnologia LED se produce o curățare în profunzime a danturii și o remineralizare a acesteia, pentru a-și recăpăta aspectul sănătos și frumos.

Pentru a maximiza rezultatele se recomandă efectuarea unui detartraj la dentist înainte de tratament, urmat de un periaj temeinic în ziua ședinței.

Sperând că v-am convins, vă așteptăm în centrul Nomasvello Mazepa din Galați pentru detalii complete și un plan de tratament.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...