Breaking news:

Horoscopul lunii decembrie 2022

Întâlniri festive, tradiții și termene limită Oricât de greu este...

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Prințesele se îmbracă de la Baby Bumbăcel

- reclama -spot_img
0
(0)

Venirea pe lume a unui copil este una dintre cele mai minunate experiențe de familie

Iar dacă e fetiță, tati, să știi că vei avea motive în plus de bucurie: prințesa crește și devine răsfățata tuturor, iar una dintre modalitățile de a-i arăta că o iubești este să o îmbraci în haine de calitate.

Baby Bumbăcel din Brăila are grijă ca tu să îi oferi fetiței tale, încă din primul an de viață, hăinuțe frumoase și confortabile. Aici, în magazinul de pe Calea Călărașilor, colţ cu Tineretului, găsești tot felul de rochițe colorate, elegante și cu personalitate. În plus, vei putea combina cele mai spectaculoase pardesie tricotate sau din stofă, pentru fetițe de la 1 până la 10 ani.

Ținute pentru fetițe cu stil

Dacă vă pregătiți de petrecere, trebuie să știi că la Baby Bumbăcel te așteaptă cuminți pe umerașe rochii elegante cu broderii fine și combinații de dantelă, tull și tafta, căptușite cu bumbac. Pentru că stilul se formează odată cu primii pași, iar fetița ta trebuie să arate ca în filme, atât în poza de botez dar și an de an, la fiecare aniversare.

Colecții diverse

Vei putea alege dintre ținutele: Mariana, Amalia, Butterfly, Elegance, Zita sau Compleu Irina – rochiță cu pardesiu. Fie că preferi culorile mai pale și materialele uni sau imprimeurile, broderiile și combinațiile puternice, hainele pentru fetițe de la Baby Bumbăcel sunt pentru toate gusturile. Prințesa ta se va simți minunat și te va răsplăti cu cele mai luminoase zâmbete, garantat!

Casual, dar la fel de fain! Plimbările se asortează foarte bine cu ținutele casual, pe care le găsești în variate modele și culori tot la Baby Bumbăcel. Ai de ales între rochițele cu cireșe sau cele cu fluturi și flori, rochia uni de culoarea oului de rață sau cea cu figuri geometrice. Toate asortate cu dresuri de foarte bună calitate. Nu știi ce să alegi? Nu-i nimic. Adu-o la Baby Bumbăcel și îți va arăta ea cum își dorește să se plimbe cu tine de mână!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

Enjoy Sushi – o nouă experiență culinară la Shopping City Galați

Cu toții prețuim momentele de răsfăț, iar plăcerea de...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...