Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Alege-ţi un răsfăţ dulce de la Mon Amour By Monstart!

Orice zi merită un răsfăt dulce de la Mon Amour

Chiar aşa este! Nu ai nevoie de o ocazie specială pentru a aduce un strop de sublim şi savoare fiecărei zile, pentru a-ţi oferi o clipă de răgaz binemeritată printr-un răsfăţ dulce de la Mon Amour By Monstart. Aici, maeştrii cofetari îţi pregătesc cu drag, în fiecare zi, delicii speciale, produse de patiserie franţuzească şi nu numai, dar şi specialităţi de panificaţie care de care mai felurite şi gustoase, care te vor purta, mereu, cu un pas mai aproape de atmosfera inconfundabilă a Parisului.

Transformă fiecare zi într-o experienţă memorabilă cu un moment delicios la Mon Amour!

Cine poate rezista tentaţiei de a face o incursiune memorabilă într-o mare de arome îmbietoare, garnisite cu mireasmă chic de vacanţă şi completată de savoarea inegalabilă a Parisului?
Cine nu adoră momentul acela unic când descoperi o nouă combinaţie desăvârşită de arome într-un desert pe care îl încerci pentru întâia oară? Sau plăcerea – mereu nouă – de a gusta, iar şi iar, din prăjitura preferată, precum Amelie atunci când străpungea cu voluptate crusta crocantă a unui Crème Brûlée?

Top 5 recomandări de sezon de la maeştrii cofetari de la Mon Amour By Monstart

Da, ştim, înţelegem şi suntem de acord că odată ce ai păşit în marea de arome şi gusturi de la Mon Amour By Monstart, te poţi simţi copleşit de alegerea dulcelui potrivit. Tocmai de aceea, am pregătit, împreună cu maeştrii cofetari de la Mon Amour, 5 recomandări de desert care să îţi facă mereu ziua mai frumoasă şi mai plină de savoare.

1. Cocos Paradis

Descoperă fineţea unui desert uşor şi delicat ca prima atingere a dragostei, într-o zi de primăvară însorită, pe malul Senei, cu prăjitura Cocos Paradis. Încearcă acest Paradis dulce cu gust de cocos de la Mon Amour By Monstart.

2. Marlenka

Lasă-te fermecat de combinaţia de arome şi texturi a prăjiturii Marlenka de la Mon Amour By Monstart, un desert irezistibil, de care nu te vei mai sătura. Împarte cu cei dragi acest inconfundabil melanj de fructe şi caramel, desăvârşit de gustul de nucă al prăjiturii Marlenka.

3. Tort Fistic

Inimă de fistic învelită în platoşă de ciocolată, Tortul de Fistic de la Mon Amour By Monstart dezvăluie o alegere dulce pe cât de specială, pe atât de apreciată de cei ce doresc un desert deosebit, cu un gust bine definit.

4. Margareta

Margareta e o floare de desert, numai bună să îţi însenineze şi să îţi bucure ziua, oricând ai chef de un strop de dulce. Şi dacă e greu să alegi aroma preferată, noi îţi recomandăm să încerci măcar câte una din fiecare.

5. Tort Portocale

Nu e nevoie să fii un împătimit al citricelor ca să fii imediat cucerit de Tortul de Portocale de la Mon Amour By Monstart. Aroma tonică şi revigorantă de portocale îţi va alinta simţurile şi va potenţa gustul de neuitat al acestei prăjituri.

Vino la Mon Amour şi găseşte momentul tău de răsfăţ şi bucurie!

Da, noi credem că fericirea se găseşte în lucruri simple dar autentice şi că La Vie Est Belle atunci când eşti la Mon Amour By Monstart. Hai şi tu şi găseşte prilejul tău de bucurie!

Foto: Marian Marin

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...