Alimentație sănătoasă și programe de mișcare la domiciliu

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Gătitul sănătos și programele de sport online te pot ajuta în această perioadă-recomandă nutriționiștii Natur House.

  Creșterea accentuată a nivelului de sedentarism prin izolarea la domiciliu din această perioadă, mâncatul de plictiseală sau pe fondul anxietății, faptul că sălile de sport sunt închise, ne poate modifica silueta ducând la procesul de îngrășare. Gătitul sănătos și programele de sport pentru acasă de tip online ne pot ajuta în această perioadă.

  Nu avem de ce să cumpărăm dulciuri sau alte produse de patiserie în acest moment, nu este indicat să le avem în casă, pentru că vom fi supuși tentației de a mânca mai mult decât avem nevoie, căci suntem extrem de sedentari zilele astea cu toții. Însă e important să înțelegem că trebuie să gătim alimente sănătoase, echilibrate, evitând delicioasele clătite, pastele și cartofii prăjiți.

  Trebuie să ne stabilim o alimentație zilnică sănătoasă, bazată pe legume, leguminoase, fructe și carne slabă, evitând la maxim consumul de carbohidrați și grăsimi. Atunci când simțim nevoia să mâncăm e bine să gândim dacă ne e cu adevărat foame sau suntem doar anxioşi ori plictisiți.

  În această perioadă orice sport e binevenit. E indicat să facem zilnic 30-60 de minute de sport acasă, ca să compensăm orele petrecute la masă sau în pat, așa că orice tip de antrenament e bine venit câtă vreme îl facem.

  Dacă ne facem timp de sport, putem dezvolta un obicei sănătos de a ne antrena constant acasă. La fel e și cu gătitul, mai ales că cei mai mulți dintre noi au uitat aceasta îndemânare, fiind mult mai comod să mănânce la restaurant sau să apeleze la serviciul home delivery.

  Am pus la dispoziția clienților Natur House serviciul de consultanță prin telefon și posibilitatea achiziționării produselor noastre prin comandă on-line pentru a avea acces deși sunt acasă, la o soluție de monitorizare a dietei pentru clienții care ne cer ajutorul.

  Până când ne vor revedea,un efort trebuie să îl facem cu toții: în perioada aceasta, e indicat să stăm acasă!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0