Breaking news:

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Motivaționale pentru un nou început de săptămână!

Perioada prin care trecem nu este deloc favorabilă, doar necesară. Analizând plusurile și minusurile, realizăm că există și părți pozitive. Avem mai mult timp de petrecut cu familia și ne descoperim unii pe alții. Traversăm o perioadă grea,nu este ușor pentru nimeni.Cu toții trecem prin aceleași stări, iar cei dragi te vor înţelege,fiind o oportunitate pentru toți, în care ne ascultăm și ne susținem reciproc.

Chiar dacă pentru noi a fost greu să punem frâna având în vedere ritmul amețitor în care eram angrenați, e momentul să luăm lucrurile mai ușor și să încercăm să rămânem pozitivi în toată această perioadă.Ca să rămâi motivat și să nu renunți încă de la primele încercări, trebuie să te concentrezi pe rezultatul final.

Poate ți-a trecut deja prin minte să renunți la a face sport sau chiar și munca de acasă îți dă bătăi de cap și vrei să îi pui capăt.Dacă ai avut o viață activă și mersul la sală era una dintre activitățile tale zilnice, renunțarea la aceasta activitate va aduce un surplus de kilograme decât în mod obișnuit. Munca de acasă nu e grea și e o varianta bună de a nu rămâne fără job. Din această încercare putem învăța lecții valoroase, înveți să te adaptezi şi să cauți alte soluții, așa trebuie să îți învingi frica. Privește această perioadă ca o oportunitate de a deveni mai bun, mai pregătit.

Chiar dacă este greu, e important să îți amintești mereu care sunt motivele pentru care îți dorești să mergi mai departe și cele care te fac să te oprești. Pune-le în balanță și vei observa că motivația te va îndeamnă să lupți pentru binele tău! E momentul să fii egoist. Crede în lucrurile pentru care te lupți și cu siguranță vei avea succes.

Indiferent de activitatea şi hobbyurile tale desfășurate înaintea pandemiei este momentul ca în prezent să te conectezi mai mult la mediul online. Multe locuri de muncă îți oferă posibilitatea de a lucra de acasă, ceea ce e un plus, deoarece eviți expunerea la viruși. Multă lume s-a mobilizat și încearcă să se adapteze condițiilor actuale, încercând să ofere oportunități,chiar și de acasă.

De multe ori, zona de confort este ceea ce ne împiedică să ne îndeplinim dorințele. Putem fi traşi în jos de faptul că trebuie să facem ceva nou, un lucru cu care poate nu suntem obișnuiți. Dacă te afli în aceeaşi situaţie, încearcă să vezi altfel lucrurile. Deobicei, când vrei să încerci ceva nou în viaţa ta, există posibilitatea de a-ţi descoperi o nouă pasiune, talent, hobby etc.

Fii foarte motivat atunci când îți propui ceva cu intensitate și cu siguranță vei reuși să obții ceea ce îți dorești! Vă dorim o săptămână frumoasă pline de idei faine!

 

 

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Lifting facial non-invaziv cu ULTRAFORMER III

Frumusețea și naturalețea sunt declarații împotriva normelor impuse de...

Împarte bucuria lucrurilor simple cu Cărturești Brăila Mall

De sărbători sau cu fiecare ocazie când îți dorești...

Candy Christmas – Gust de poveste la Cofetăria Dana

Când pășești în acest tărâm magic, simți efectiv cum...