Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Alina Drăgan: „Make-up is art. Beauty is passion”

Make-up artist, lash stylist și trainer specialist în make-up

Alina Drăgan are un renume binemeritat în acest domeniu. O recomandă pasiunea, profesionalismul, calitatea impecabilă a serviciilor și nu în ultimul rând, dorința continuă de perfecționare. Nu e un secret că româncele au pus întotdeauna accent pe aspectul fizic. De aici o exigență din ce în ce mai ridicată în beauty – un domeniu îndrăgit de Alina Drăgan încă de mică. E o dovadă în plus că bazele succesului în orice activitate stau de multe ori într-o mare pasiune cultivată și îmbrățișată cu toată inima.

„În liceu am făcut primele ședințe de machiaj de nuntă, inspirându-mă și informându-mă din revistele glossy”, își amintește cu drag specialistul de astăzi. Deși iubea foarte mult make-up-ul, a ales să studieze Economie la specializarea Contabilitate, continuând totuși să își cultive în mod constant pasiunea.

A finalizat cursurile X-Treme Lashes

După facultate a decis să urmeze cursul de machiaj la Intact Media Academy din cadrul Antena 1, la Mirela Vescan, unul dintre vechii și mai renumiții make-up artiști din România. Ulterior a urmat diverse alte cursuri și workshop-uri de specialitate în domeniul machiajului, dar a ales să dezvolte și o altă ramură din beauty, cea de stilist de gene. Așa că a finalizat cursurile X-Treme Lashes, marca numărul 1 în lume pentru extensiile de gene.

Servicii de calitate înaltă

În prezent, Alina își așteaptă clienții la propriul studio, Make-up by Alina Dragan într-o atmosferă caldă și prietenoasă, cu servicii de calitate înaltă, realizate cu produse exclusiv profesionale din rândul mărcilor de top: machiaj profesional, extensii de gene, stilizare de sprâncene, tratamente faciale. Nu în ultimul rând, Alina Drăgan oferă servicii de consiliere de imagine și cursuri de machiaj și de automachiaj.

În acest domeniu, drumul i-a fost marcat nu doar de pasiune, ci și de curajul de a începe o activitate nouă, precum și de multă muncă și perseverență. Toate acestea au ajutat-o să evolueze frumos, având diverse colaborări pentru evenimente tip prezentări fashion, ședințe foto, târguri etc.

„Un make-up artist are datoria de a pune în lumină frumusețea fiecărei persoane. Mai mult, dincolo de serviciile în sine pe care le ofer, eu am o pasiune pentru oameni și pentru poveștile lor”, ne împărtășește Alina. „Make-up is art. Beauty is passion” – acesta este moto-ul pe care Alina Drăgan îl pune în practică zi de zi, cu dăruirea totală a profesionistului îndrăgostit de meseria sa!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...