Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Alle Beauty Studio, salonul de unde nu-ți vine să mai pleci

Un salon de frumuseţe este locul care ar trebui să se transforme într-o oază de relaxare complet, dar si un loc unde doamnele, domnişoarele, dar şi domnii, pot profita de proceduri cât mai diferite de înfrumuseţare şi întreţinere, precum şi de servicii la standarde înalte.

Născut din dorinţa de a redefini noțiunea de îngrijire și frumusețe, Alle Beauty Studio, proaspăt inaugurat în incinta Brăila Mall, oferă o gamă completă de servicii de înfrumuseţare şi garantează pentru un look spectaculos la fiecare vizită, dorind să devină destinația preferată în materie de servicii de frumusețe.

Personal specializat pentru o apariţie de senzaţie

Ştim că frumusețea reprezintă o expresie unică a oricărei persoane, iar starea de spirit este direct influențată de felul în care arătăm. Dacă simțiți nevoia de o transformare completă, la Alle Beauty Studio veți fi răsfățați de o echipă de profesioniști cu viziune, care pot da viață oricărei fantezii în materie de beauty. Astfel, femeile care se respectă,  vor beneficia de servicii profesionale de calitate, precum manichiură, pedichiură, atât clasică, cât şi semipermanentă sau cu gel, coafor pentru diferite lungimi de păr (tuns, vopsit, tratamente), dar şi servicii de cosmetică cu diverse tratamente nutritive, anti age şi clasice, susținute de produse de la renumitul brand Phyts.

Pe lângă aceste numeroase servicii, la capitolul cosmetică, mai adăugam şi epilarea clasică, cea cu ceară caldă, pentru ca răsfăţul doamnelor şi domnişoarelor să fie perfect, simţindu-se cu adevărat la SPA.

Să nu uităm că faţa este poarta frumuseţii unei femei, aşa că aveţi motive de bucurie, pentru că la Alle Beauty Studio beneficiaţi şi de serviciile de laminare gene şi stilizare sprâncene.

Şi bărbaţii se răsfaţă la Alle Beauty Studio

Pentru că nu trebuie deloc neglijaţi, bărbaţii au şi ei parte de un adevărat răsfăț cu servicii de top: tunsori moderne, frizerie și barber shop (tuns şi vopsit barba), toate pentru a le oferi plăcerea unui look perfect. Pe lângă asta, la cererea clientului, acesta poate fi pensat cu aţa la sprâncene sau pomeţi, în funcţie de dorinţe.

O locaţie cu un design luxuriant și cu o atmosferă cozy

Alle Beauty Studio este descris printr-o  atmosferă confortabilă, liniște, cu personal prietenos și servicii de calitate, acestea fiind reperele salonului. Toate acestea au fost pregătite pentru a vă ajuta să vă relaxați și să uitați de agitația și problemele cotidiene. Cu o atenție sporită pentru detalii și pentru confort, gazdele de la Alle Beauty Studio vor reuși să creeze un mediu agreabil, făcând din vizita la salon o experiență plăcută. Spațiul generos dispune de mai multe încăperi dotate la standarde înalte, oferind astfel un ambient plăcut și intim.

La Alle Beauty Studio întâmpinați cu zâmbetul pe buze orice zi și orice ocazie specială din viața dumneavoastră! Alle Beauty Studio, for beautiful faces and fabulous look!

Programări: 0743 603 255 sau pe pagina de Facebook Alle Beauty Studio.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

3 / 5. voturi: 2

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...