„Amintiri din copilărie”, spectacol plin de farmec pentru copii

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Cele mai frumoase momente povestite de Ion Creangă din copilăria petrecută la Humulești pot fi retrăite și de copiii gălățenilor la spectacolul „Amintiri din copilărie” de miercuri, 23 ianuarie, ora 18,30, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.

  Actorii Teatrului Muzical „Șapte” din Galați interpretează cu umor momentele prin care trece Nică cel năstrușnic pe parcursul unei zile: la școală, la cireșe, la scăldat, cu pupăza din tei sau la Broșteni. Spectacolul e o montare clasică, de 1 h și 10 minute, adresată copiilor de ciclurile primar și gimnazial, dar și părinților și bunicilor.

  Din această adaptare plină de farmecul copilăriei nu lipsesc muzica, dansul și emoția adultului care îl regăsește pe copilul de altădată. De altfel, ceea ce rămâne la final este sentimentul de candoare pentru copilăria fără griji, de iubire pentru copilul zburdalnic pe care îl creștem sau care am fost și noi odată.

  Cei mici se vor amuza, iar cei mari vor retrăi cu alți ochi binecunoscuta poveste.

  Spectacolul este o producție a Teatrului Muzical „Șapte” din Galați, din distribuție făcând parte Gianina Sion (Nică), Isabela Oancea (Smaranda), Luminița Vologa (Fata popii), Mihai Păun (Popa), Vlad Ajder (Mătușa Mărioara).

  Biletele costă 15 lei și se pot achiziționa apelând la numărul 0758.091.464, precum și de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor și de la casa de bilete a Cinematografului „Prof. Ioan Manole”.

  De asemenea, pot fi achiziționate online de pe www.iabilet.ro și, în limita locurilor disponibile, de la intrare, înainte de începerea spectacolului.

  Vă așteptăm cu drag!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img