Breaking news:

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Amintiri magice cu Magic Events Time!

“-Oglindă, oglinjoară, cine are cel mai frumos eveniment din țară?

-Frumos este evenimentul tău, dar cu Magic Events Time devine magic!”

 Magic Events Time reprezintă o experiență specială, distractivă, prin care tu ai posibilitatea să oprești puțin timpul, să ieși din tipare și să te bucuri de viață – toate, într-un cadru elegant și modern, grație oglinzilor noastre foto. Magic Events Time îți spune povestea în fotografii pline de emoții, zâmbete și amintiri. Pentru că ne dorim să aducem un strop de magie în viața ta, suntem parte din evenimentul tău și îți propunem un moment intens, trăit de toți invitații și imortalizat de noi. Pentru că Magic Events Time este despre timpul magic, cel care ne definește și la care ne întoarcem de fiecare data, pentru a ne încărca bateriile.

E nevoie de magie mai mult ca oricând! La orice petrecere, în zona #CabinaFoto vezi mereu oamenii râzând cu gura până la urechi, se stă la coadă pentru o amintire bună, cei mai timizi sau mai în vârstă își găsesc curajul de a alege accesorii haioase. Iar în această perioadă, când socializarea a devenit proba de foc, e nevoie de noi mai mult ca oricând! Pentru că noi presărăm un pic de praf magic pe amintirile tale!

Cabinele Foto Magice de la Magic Events Time sunt produse de ultimă generație (aparat foto din gama DSRL, hârtie foto de calitate, imprimare rapidă, cu rezoluție înaltă) potrivite oricărui tip de eveniment, datorită aspectului elegant și a unei interfețe intuitive (oglinzile au accesorii și pops-uri ce se pot personaliza). Calitatea fotografiilor pe care le oferim invitaților este cartea noastră de vizită! Iar recuzita este bogată, adaptată petrecerii, și se poate upgrada la cerere. Îți oferim zeci de decoruri (arcadă cu flori, băncuță decorativă, arcadă cu paiete, decoruri cu baloane, cu voaluri colorate, cu perdea de lumini etc.) care transformă orice eveniment în magie. Și pentru că ne plac provocările, ideile tale devin realitate oricât de fanteziste ar fi!

Dacă ai spus “DA” și urmează marele eveniment, organizezi petrecerea bebelușului, te ocupi de majorat sau ai de gând să îți distrezi angajații în cadrul unei petreceri corporate, atunci ai găsit soluția: garantăm o distracție pe cinste și amintiri perfecte pentru tine și invitații tăi.

Cauți idei pentru o super petrecere tematică? Noi asigurăm decorul, accesoriile haioase și cabina foto! Tu trebuie doar să găsești costumația perfectă!

Dorești să faci din lansarea produsului tău un eveniment? Personalizează o cabină foto cu brandul tău și tot orașul va vorbi despre asta. Cu Magic, orice lansare de produs, serviciu sau chiar de business va ocupa un loc în mintea tuturor.

Oglinda magică este soluția perfectă și pentru balul de absolvire: va surprinde magia rochiei de seară în mijlocul unui party de neuitat, așa cum merită gașca ta veselă. Orice eveniment ai avea, cu Magic devine magie!

Ne găsești pe Facebook, Pinterest, Insta, la adresa de mail magiceventstime@gmail.com sau la telefon 0753.978 213.

Escape time with Magic Events Time!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Lifting facial non-invaziv cu ULTRAFORMER III

Frumusețea și naturalețea sunt declarații împotriva normelor impuse de...