Breaking news:

Hygienium – când sănătatea și siguranța celor dragi e în mâinile tale!

Prietenul la nevoie se cunoaște, zice o vorbă din bătrâni. Iar dacă are viziune și știe exact cum și cu ce să te ajute, este de două ori o binecuvântare. Un astfel de prieten se află la Galați, se numește Grande Gloria Production și este un important furnizor de șervețele umede din Europa Centrală.

Compania a creat pe timp de pace (adică în urmă cu câțiva ani) o gamă specială de produse antibacteriene şi dezinfectante extrem de utilă acum, în lupta împotriva Covid 19, dar și a unor bacterii greu de învins.

Gama Hygienium, ce conține nici mai mult, nici mai puțin decât 22 de produse, este o gamă perfectă pentru curăţarea obiectelor şi suprafețelor cu care intraţi în contact, pentru igienizarea mâinilor și a corpului. Produsele Hygienium și-au dovedit eficacitatea în urma testelor efectuate, sunt avizate de Ministerul Sănătății și sunt puse la dispoziția agenților economici sau persoanelor fizice, atât pentru uz individual, cât și în sistem HoReCa.

Gama Hygienium: DECIDE CURAT!

Iată care sunt produsele care nu trebuie să lipsească din trusa dumneavoastră de protecție:

HYGIENIUM GEL DEZINFECTANT (50m,85 ml, 300 ml, 1000 ml, 5 L) are un efect puternic batericid şi nu necesită folosirea apei şi a săpunului. Conform testelor medicale, dezinfectantul distruge bacterii si virusi în proporţie de 99,9%. În același timp, produsul curăţă delicat pentru că are în compoziție ingrediente ce ajută la hidratarea şi catifelarea mâinilor, cum ar fi glicerina şi extractul de Aloe Vera.

HYGIENIUM SĂPUN LICHID (300 ml) se luptă cu succes cu patru bacterii: Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus hirae. Produsul nu conţine parabeni şi are un pH fiziologic, nu generează nici iritaţii sau deshidratare. Extractul de bumbac ajută pielea să-şi păstreze nivelul optim de elasticitate.

HYGIENIUM DEZINFECTANT UNIVERSAL MULTISUPRAFEŢE (750 ml, 1000 ml) curăță lemn, ceramică, plastic, vinilin, suprafeţe lucioase, deși nu conține clor. Cu un puternic efect bactericid și fungicid (vine de hac Candida albicans şi Aspergillus niger), dezinfectantul nu decolorează, nu irită.

HYGIENIUM SERVEŢELE UMEDE ANTIBACTERIENE (15 buc., 48 buc.) curăță și hidratează, oferind aceeași protecție ca celelalte produse din Gamă. Cu ele putem dezinfecta ușor telefonul, coşul de cumpărături, volanul maşinii, mânerele uşilor, vasul de toaletă.

Pe lângă toate acestea, Gama mai conține HYGIENIUM OPTICS pentru suprafeţele lucioase şi transparente (ecranele telefoanelor, monitoare LCD, TFT, tablete, suprafeţele din sticlă ale copiatoarelor, scannere şi proiectoare), HYGIENIUM DETERGENT DE VASE CU DEZINFECTANT – curăță, degresează și dezinfectează în același timp și HYGIENIUM SCREEN pentru echipamentele de birou și cele de uz casnic: îndepărtează praful, grăsimile și alte murdării tipice de pe suprafețele de sticlă.

HYGIENIUM ajută HoReCa

Toate acestea sunt la un click sau telefon distanță și sunt ideale atât consumatorilor individuali cât și celor care activează în industria ospitalității, fiind extrem de utile mai ales acum, când patronii de restaurante, pensiuni și hoteluri trebuie să asigure toate măsurile de igienă împotriva răspândirii Covid 19. Produsele comandate se pot personaliza cu brandul beneficiarului și se pot livra în regim de urgență.

Important furnizor de șervețele umede din Europa Centrală

Grande Gloria Production este un fabricant de produse alimentare și nealimentare cu o experiență de aproape 30 de ani. Grupul de firme Grande Gloria Production exportă în 54 de țări de pe 4 continente, are filiale internaționale în Slovacia, Germania si Turcia și aproape 1000 de angajați în prezent.

Pentru consumatori, prin produsele sale, Grande Gloria Production garantează siguranța unei vieți mai curate și mai sănătoase.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...