„Amor cu parfum de altădată”, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Sâmbătă, 2 februarie, începând cu ora 18,00, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, gălățenii sunt invitați la spectacolul „Amor cu parfum de altădată”, pentru a-și aduce aminte de magia muzicii și de dragoste, deoarece… în chestiuni de amor toți avem ceva de spus.

  Șlagăre cu parfum interbelic

  Spectacolul este o combinație între teatrul de revistă şi dramaturgie, ieșind în evidență cu şlagăre cu parfum interbelic, încurcături în dragoste, momente coregrafice şi proiecţii video, care întregesc atmosfera vremurilor idilice în care spectatorii vor fi transpuşi.
  „Cândva, de demult, în vremuri trecute, odinoară… cuvinte cu gust de vremuri trecute, vremuri cu parfum de lene la fereastră, cu oameni care nu se grăbeau nicăieri. Aveau timp să stea la taclale, să-şi scrie, să petreacă, să bârfească, să iubească… pardon, să se îndeletnicească cu ale amorului.” Cam așa s-ar carateriza spectacolul „Amor cu parfum de altădată”.

  Scenarist și regizor este Octavian Jighirgiu, dirijor va fi Nicolae Mantu, iar coregrafia este semnată de Edi Stancu. Scenografia îi aparţine Danielei Drăgulescu, iar conceptul video, lui Andrei Cozlac.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0