Aparatul dentar Religner, în exclusivitate în Galați la Dental One Studio

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Îți dorești să obții dinți drepți și frumoși și cauți o soluție potrivită și eficientă?

  Dental One Studio vine cu o tehnologie ultra-modernă în exclusivitate la Galați: Aparatul dentar invizibil Religner, care poate fi pentru adulți cel puțin cea mai estetica și mai comodă soluție!

  Fără să fii stânjenit și incomodat de sârmele inesteticele sau de bracketi, cu Religner vei avea parte de un tratament ortodontic complex, după care nu vei mai fi nevoit să râzi cu reținere și nu vei mai avea teama de a se observa aparatul dentar. Un alt aspect important este că nu va mai trebui să faci vizite lunare la medicul dentist!

  Ce este aparatul dentar Religner?

  Realizat dintr-o serie de perechi de gutiere succesive (atât pentru arcada de sus cât şi pentru arcada de jos) aparatul dentar Religner îți va putea îndrepta gradual dinții prin aplicarea unei forțe constante până la obținerea rezultatului dorit!

  Pentru procedeul folosit la realizarea acestor gutiere personalizate se va utiliza un soft 3D modern care va scana amprenta dentară, va realiza mutarea virtuală a dinților şi planul de tratament personalizat (poate indica numărul de perechi de gutiere ce trebuie schimbate și perioada cât trebuie purtată fiecare gutieră în parte) și va putea printa 3D gutierele consecutive de tratament.

  De asemenea, prin acest soft special utilizat, vei putea vedea înainte de începerea tratamentului cum vor arăta dinții tăi după terminarea tratamentului!

  Avantajele aparatul dentar Religner

  Dacă vă hotărâți să apelați la această tehnologie, în exclusivitate în Galați la One Dental Studio, veți avea parte de multe avantaje față de tratamentele clasice sau cu bracketi, cum ar fi:

  1. Aparatul dentar poate fi scos oricând dorești.
  2. Buzele nu vor fi deranjate de acesta, obrajii nu vor fi iritați, vorbirea nu va fi împiedicată, iar la masă nu vei avea probleme (pentru că îl poți scoate în momentul în care mănânci).
  3. Nu îți vor rămâne resturi alimentare blocate, fiind ușor de curățat printr-o simplă clătire cu apă.
  4. Vei vizita medicul mult mai rar
  5. Este cea mai estetica şi cea mai comodă soluție de îndreptare a dinților.
  6. Este aproape 99% invizibil.
  7. Ața dentară poate fi folosită oricând.

  Pentru mai multe informații legate de începerea tratamentului Religner, sunteți așteptați la One Dental Studio situat în Galați, pe Str.Cosminului, nr 13. Programări la telefon 0731 969 921.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0