De ce să închiriez un personaj Disney la Botez sau Nuntă?

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Ai invitați cu copii?

  Prima și cea mai importantă întrebare când vine vorba despre închirierea unui personaj la o petrecere tip Botez sau Nuntă este: Vor fi copii? Dacă invitații tăi aleg să vină însoțiți de copii, e momentul să le pregătești o surpriză.

  Din experiență vă pot spune parcursul unei seri a unui copil la petrecere: ajunge la locație și se pune pe explorat (băi, holuri, încăperi, uși ), caută să iasă afară, cunoaște alți copii, mai dansează, finalul e cu alergat printre mese, fugărit cu noii prieteni, ascuns sub masă și altele. Activități plictisitoare și uneori periculoase pentru ei.

  De ce aș alege un animator pentru a sta cu ei ? Animatorul nu face baby-sitting și nu este acolo pentru a “păzi” copiii, ci este acolo pentru a-i antrena și pentru a le da câte ceva de făcut, pentru a dirija activitățile distractive ale copiilor.

  În funcție de cum alegeți să fie evenimentul, avem capacitatea de a-i ține pe copii separat de părinți, făcând jocuri de masă, pe echipe, cu diverse accesorii, putem face ateliere de creație, de colorat și altele sau putem face un moment-două de distracție cu copii și părinți, de multe ori alegând să facem dansurile proprii precum Dansul Prieteniei, Ciocolata, Limbo, etc.

  Invitații rămân cu amintiri frumoase

  E distractiv iar pe copii îi bucură enorm când părinții sunt alături de ei la activități copilărești. Animatorul poate modela baloane în diverse forme, pentru copiii invitați și le poate face picturi pe față, folosind produse certificate. Ei se distrează, timpul trece mai ușor și rămân cu amintiri plăcute și prieteni noi.

  Desigur că cele mai potrivite locații sunt acelea care ne permit ca cei mici să stea separat, pentru că de multe ori cadrul muzical nu ne avantajează în captarea lor, explicarea regulilor, ș.a.

  Dispunem de peste 80 de costume ale personajelor cunoscute, de muzică bună pentru copii și de veselie.

  Venim cu toate consumabilele, astfel că tot ce trebuie să faci dacă te hotărăști să ai un animator la petrecerea ta este să ne suni.

  0746 589 060, de luni- vineri, între 9-17 sau printr-un mesaj pe Facebook (răspundem și la ore mai târzii) și putem pune la cale o surpriză pe cinste pentru invitații tăi!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img