Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

De ce să închiriez un personaj Disney la Botez sau Nuntă?

Ai invitați cu copii?

Prima și cea mai importantă întrebare când vine vorba despre închirierea unui personaj la o petrecere tip Botez sau Nuntă este: Vor fi copii? Dacă invitații tăi aleg să vină însoțiți de copii, e momentul să le pregătești o surpriză.

Din experiență vă pot spune parcursul unei seri a unui copil la petrecere: ajunge la locație și se pune pe explorat (băi, holuri, încăperi, uși ), caută să iasă afară, cunoaște alți copii, mai dansează, finalul e cu alergat printre mese, fugărit cu noii prieteni, ascuns sub masă și altele. Activități plictisitoare și uneori periculoase pentru ei.

De ce aș alege un animator pentru a sta cu ei ? Animatorul nu face baby-sitting și nu este acolo pentru a “păzi” copiii, ci este acolo pentru a-i antrena și pentru a le da câte ceva de făcut, pentru a dirija activitățile distractive ale copiilor.

În funcție de cum alegeți să fie evenimentul, avem capacitatea de a-i ține pe copii separat de părinți, făcând jocuri de masă, pe echipe, cu diverse accesorii, putem face ateliere de creație, de colorat și altele sau putem face un moment-două de distracție cu copii și părinți, de multe ori alegând să facem dansurile proprii precum Dansul Prieteniei, Ciocolata, Limbo, etc.

Invitații rămân cu amintiri frumoase

E distractiv iar pe copii îi bucură enorm când părinții sunt alături de ei la activități copilărești. Animatorul poate modela baloane în diverse forme, pentru copiii invitați și le poate face picturi pe față, folosind produse certificate. Ei se distrează, timpul trece mai ușor și rămân cu amintiri plăcute și prieteni noi.

Desigur că cele mai potrivite locații sunt acelea care ne permit ca cei mici să stea separat, pentru că de multe ori cadrul muzical nu ne avantajează în captarea lor, explicarea regulilor, ș.a.

Dispunem de peste 80 de costume ale personajelor cunoscute, de muzică bună pentru copii și de veselie.

Venim cu toate consumabilele, astfel că tot ce trebuie să faci dacă te hotărăști să ai un animator la petrecerea ta este să ne suni.

0746 589 060, de luni- vineri, între 9-17 sau printr-un mesaj pe Facebook (răspundem și la ore mai târzii) și putem pune la cale o surpriză pe cinste pentru invitații tăi!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...