Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Aplicații de fitness care te pot ajuta

În toată agitația care ne consumă lumea modernă, de-abia găsim timp pentru a face mișcare – o activitate nu doar benefică, ci și necesară organismului. Nu e de mirare că sedentarismul câștigă teren, datorită avansurilor tehnologice. Și totuși, de ce să nu ne folosim de tehnologie în favoarea noastră? Am analizat aplicațiile pentru device-uri mobile care încurajează mișcare și le-am adunat în acest articol pe cele pe care le considerăm utile pentru tine. Așadar, dacă vrei să faci sport, ia în considerare aceste aplicații:

C25k (Couch to 5k)

Dacă metoda ta preferată de a face sport este să alergi sau pur și simplu vrei să-i dai o șansă acestui tip de exerciții, C25k este aplicația ideală pentru tine. Permite urmărirea evoluției tale, dar și crearea unui program de exerciții care să fie potrivit stării tale fizice și efortului la care ești obișnuit. Mai exact, dacă ești începător în a alerga, aplicația îți va da un alt program, decât dacă ai fi un alergător frecvent. Aceasta este gratuită, însă are și facilități plătite și poate fi găsită în Google Play și App Store.

Sworkit!

De câte ori ai spus că vei merge la un antrenor personal? Apoi, de câte ori chiar ai făcut asta? Ei bine, această aplicație aduce antrenorul personal la tine. Poți face diverse tipuri de exerciții fizice, de la pilates și yoga, până la exerciții de cardio sau forță, toate demonstrate de antrenori personali reali. În plus, pentru a face exercițiile, nu e necesar să pleci din confortul casei tale și nici să te folosești de diverse aparate sau ustensile pentru fitness. Găsești aplicația atât pentru Android și IOS, cât și pentru Desktop.

Yonder

Dacă preferi să faci mișcare în aer liber, cel mai bine e să ai cu tine un companion care să te ajute să descoperi cele mai potrivite rute pentru o plimbare cu bicicleta sau pe munte. În plus, o poți folosi chiar și atunci când nu ești în localitatea natală. O poți găsi în varianta pentru Android și IOS.

Nike+ Training Club

Una dintre cele mai mari companii de îmbrăcăminte și accesorii sportive, Nike, are și o aplicație care te poate ajuta să îți păstrezi forma de invidiat. Aceasta se folosește de toate datele pe care le colectează, cu privire la toate formele de mișcare pe care le faci în timpul zilei, pentru a-ți recomanda antrenamente personalizate pe nivelul tău de fitness. O poți descărca de pe Android, dar și de pe IOS.

30 Day Fit Challenge Workout

Dacă îți plac provocările, îți va plăcea cu siguranță aplicația aceasta. Aici îți sunt puse la dispoziție diverse tipuri de provocări de fitness de câte 30 de zile, toate pe câte 3 nivele de dificultate, astfel încât să poți face ceva, indiferent de abilitățile tale Toate aceste provocări încep de la un ritm mai slab și cresc în intensitate pe măsură ce avansezi. Aplicația este disponibilă atât pe IOS, cât și pe Android.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...