Aprinde pasiunea de Valentine’s Day alături de persoana iubită la Daily Pub

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Dacă v-ați hotărât să ieșiți în oraș de Valentine’s Day, nu mai este cazul să faceți research. Daily Pub este locul ideal pentru a-ți răsfăța jumatatea de Valentine’s Day. Invită persoana iubită la un cocktail special, și dați startul unei seri de neuitat. Având un amestec deosebit de ingrediente ce emană pasiune, plăcere, bucurie și culoare, un cocktail se poate transforma în cea mai frumoasă declarație de dragoste sau…de ce nu, în cel mai seducător flirt.

  Cocktailurile pe care ți le propun cei la Daily Pub sunt ca niște poeme de dragoste și merită încercate.

  Îţi place Margarita? Un cocktail special, simplu şi captivant, fiind în topul băuturilor cu tequila care sunt de obicei asociate cu Ziua Îndrăgostiţilor. Popularitatea acestui cocktail este dată de complexitatea sa: în comparație cu băuturile clasice care combină dulce şi acru, Margarita vine şi cu un al treilea gust: cel sărat. Clar o să te facă să mai ceri încă un rând!

  Savurează un cocktail Sex on the beach alături de jumătatea ta. Vodka şi beach liquer-ul fac din această băutură una specială, cu asocieri de arome perfecte, care îți vor încânta papilele gustative, atât ţie, cât şi persoanei iubite. Un cocktail câştigător atunci când vine vorba de romantism.

  Dacă ești în căutarea unei băuturi care să te pună în priză după cină, Espresso Martini este aici pentru a-ți trezi simțurile cu puterile sale magice. Un cocktail cu cafea plin de caracter, creat din vodka, kahlua şi Espresso. Merită încercat!

  Arome sud-americane de Valentine`s Day? Încearcă cocktailul Ecuador. Este cocktail-ul în care ginul şi mangoul fac combinaţia perfectă, fiind o adevărată încântare. Notele de lime și grenadine transformă această băutură într-un cocktail aromat, perfect pentru a fi savurat alături de iubita/iubitul tău.

  Celebrează și tu Valentine’s Day alături de iubirea ta şi menţine flacăra dragostei mereu aprinsă! Oricum ar fi, la Daily Pub nu vei da greş.

  Relaţii şi rezervări la telefon 0724 689 827!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img