Breaking news:

Aprinde pasiunea de Valentine’s Day alături de persoana iubită la Daily Pub

Dacă v-ați hotărât să ieșiți în oraș de Valentine’s Day, nu mai este cazul să faceți research. Daily Pub este locul ideal pentru a-ți răsfăța jumatatea de Valentine’s Day. Invită persoana iubită la un cocktail special, și dați startul unei seri de neuitat. Având un amestec deosebit de ingrediente ce emană pasiune, plăcere, bucurie și culoare, un cocktail se poate transforma în cea mai frumoasă declarație de dragoste sau…de ce nu, în cel mai seducător flirt.

Cocktailurile pe care ți le propun cei la Daily Pub sunt ca niște poeme de dragoste și merită încercate.

Îţi place Margarita? Un cocktail special, simplu şi captivant, fiind în topul băuturilor cu tequila care sunt de obicei asociate cu Ziua Îndrăgostiţilor. Popularitatea acestui cocktail este dată de complexitatea sa: în comparație cu băuturile clasice care combină dulce şi acru, Margarita vine şi cu un al treilea gust: cel sărat. Clar o să te facă să mai ceri încă un rând!

Savurează un cocktail Sex on the beach alături de jumătatea ta. Vodka şi beach liquer-ul fac din această băutură una specială, cu asocieri de arome perfecte, care îți vor încânta papilele gustative, atât ţie, cât şi persoanei iubite. Un cocktail câştigător atunci când vine vorba de romantism.

Dacă ești în căutarea unei băuturi care să te pună în priză după cină, Espresso Martini este aici pentru a-ți trezi simțurile cu puterile sale magice. Un cocktail cu cafea plin de caracter, creat din vodka, kahlua şi Espresso. Merită încercat!

Arome sud-americane de Valentine`s Day? Încearcă cocktailul Ecuador. Este cocktail-ul în care ginul şi mangoul fac combinaţia perfectă, fiind o adevărată încântare. Notele de lime și grenadine transformă această băutură într-un cocktail aromat, perfect pentru a fi savurat alături de iubita/iubitul tău.

Celebrează și tu Valentine’s Day alături de iubirea ta şi menţine flacăra dragostei mereu aprinsă! Oricum ar fi, la Daily Pub nu vei da greş.

Relaţii şi rezervări la telefon 0724 689 827!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...