Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Sărbătorește Zilele Iubirii la Ibis Styles Dunărea Galați

Știm că iubirea ne face să fim mai buni, ne face să ne depăşim limitele, transpunându-ne într-o lume mai frumoasă, acea lume care te face să te simți ca în al nouălea cer, cu fluturi în stomac și cu o stare de pură fericire.

Deși iubirea merită sărbătorită în fiecare zi, avem totuși această perioadă a lunii februarie dedicată exclusiv dragostei.

Dacă nu vă puteţi lua câteva zile libere pentru a sărbători Valentine’s Day, dar vreţi ca anul acesta să faceţi ceva special pentru persoana iubită, cea mai bună variantă ar fi o minivacanţă romantică chiar în Galați. Un loc foarte potrivit pentru o astfel de „escapadă” poate fi hotelul Ibis Styles Dunărea Galați.

Chiar dacă anul acesta Valentine’s Day se sărbătorește într-o zi de luni, Ibis Styles Dunărea Galați a pregătit pachete speciale cu cazare și cină festivă în perioadele 11-14 februarie și 24-27 februarie, pentru ca serile în doi să fie şi mai frumoase.

Dacă preferați doar o seară romantică cu un meniu special, puteți alege dintre pachetele Gourmet Valentine’s la pretul de 110 lei/persoană și Wise Valentine’s la pretul de 70 lei/persoană. Cupidonul artei culinare, chef Mona, a pregătit pentru fiecare pachet în parte, preparate delicioase. Cina se servește la Wise Café din incinta hotelului Ibis Styles Dunărea Galați, un loc cald şi prietenos unde puteți socializa în timp ce savruați o cafea cu adevărat bună şi vă puteți delecta, de asemenea, cu gustări şi deserturi savuroase.

Gourmet Valentine’s

La Gourmet Valentine’s veți degusta creveţi black tiger cu legume marinate şi salată radichio, file de păstrăv  cu legume la cuptor, şi lămâie, cotlet de porc cu legume la cuptor şi sos brun spaniol, dar și desertul vedetă: tortul cu morcov, cremă de brânză şi ciocolată albă cu ale sale arome ameţitoare, texturi fine şi culori apetisante. Acest tort vă va uimi de la prima înghiţitură.

Alături de crema pufoasă de brânză şi un pic de ciocolată caldă, blatul cu morcov uneşte în acelaşi desert texturi diferite şi numai bune de ieşit din anonimatul unui tort clasic. O dulcegărie perfectă și sănătoasă pentru a fi savurată alături de persoana dragi, în aceste momente speciale.

În pachetul Wise Valentine’s veți regăsi o salată mixtă cu brânză brie gratinată, supreme de portocale şi miez de nucă, muşchiuleţ de porc la cuptor cu asortiment de piureuri de morcovi, mazăre şi cartofi cu sos de vin roşu, iar desertul va fi prăjitura Chocolatine.

Pachetele pentru cazare şi cină

În cazul în care doriţi să vă petreceţi şi o noapte romantică, pachetele pentru cazare şi cină sunt următoarele:

  • O noapte de cazare cu meniu Wise Valentine’s 290 LEI / 2 persoane
  • O noapte de cazare cu meniu Gourmet Valentine’s 370 lei / 2 persoane.

Pachetele sunt valabile oricând, în perioadele 11-14 februarie și 24-27 februarie.

Nu ratați ofertele Ibis Styles Dunărea Galați și vino pe Str. Domnească nr. 13C cu persoana iubită pentru a petrece o seară de neuitat.

Relații și rezervări  la telefon 0731 840 523.

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...