Breaking news:

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Aranjamente de Paște vă așteaptă la Extreme FlorEvents

Lalele, trandafiri, jucăușe zambile, amețitoare freesia, gardenii, bujori, liliac și alte flori exotice și necunoscute, în combinații de culori speciale și prinse în panglici fine vă așteaptă să vă prezinte Primăvara în toată splendoarea ei, la Extreme FlorEvents. Totul este fresh, în armonie, miraculos de simplu dar foarte elegant, așa cum sunteți deja obișnuiți!

Căci Sărbătoarea Paștelui este o odă a RENAȘTERII, iar aranjamentele marca Extreme FlorEvents sunt un prilej minunat de a arăta cât de uimitoare este VIAȚA. Viața cu micile ei miracole, cu lecțiile și amintirile de neuitat, cu miresme de muschi proaspăt, flori de câmp, concursuri de căutat ouă colorate prin grădină, atunci când mergi desculț în iarba proaspătă, cu bucuria descoperirii cadoului perfect și a familiei aproape.

Utilizând materiale naturale premium, aranjamentele și ornamentele marca Extreme FlorEvents recompun lumea copilăriei, când, de Paște, se deschidea o poartă și pătrundeai într-un univers magic. O lume a unui NOU ÎNCEPUT, mai BUN, o lume a iertării și a bucuriei că BINELE învinge întotdeauna!

În atelierul de magie de la Extreme FlorEvents, mâini dibace împletesc cu pasiune impresionante povești pascale, în combinații frumos meșteșugite de flori, ouă colorate, lumânări, fluturi, iepuri și pui pufoși. Aici găsiți piese ornamentale de excepție: jardiniere sau cutii tematice cu motive festive, decorațiuni realizate cu mix de licheni și mușchi, plante aeriene, pene sau figurine de ceramică.

Lucrul handmade se remarcă prin rafinament, un impecabil simț estetic și talent desăvârșit! Pare că toată splendoarea Primăverii cu întregul ei parfum suav s-a revărsat în florărie și se dăruiește clienților în buchete armonioase și în decorațiuni ce amintesc de Paștele de odinioară.

Pentru că acum mai mult ca oricând avem nevoie de un strop de feerie în prag de sărbătoare, care să pecetluiască momentele unice petrecute alături de cei dragi și să ne reamintească cât de prețioasă este VIAȚA. Pentru că de Paște, (ne) oferim timp, momente, gânduri bune, flori și mici atenții drept recunoștință. Pentru că Primăvara, sufletele noastre vibrează, la unison, pe frecvența ÎNVIERII! Pentru că Paștele este despre SPERANȚĂ și IUBIRE!

Extrem FlorEvents vă dăruiește Primăvara și vă așteaptă în Tiglina 1, pe Strada Regiment 11 Siret, Bloc A1 Parter. Comenzi la telefon 0745.530.190 sau 0330.114.219.

Paște fericit! Primăvară minunată!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...