Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Art Therapy Center – arta masajului terapeutic!

Art Therapy Center, situat pe strada Traian la nr. 136 (vis a vis de Starea Civilă) este locul unde nouă terapeuți au descoperit secretul vieții în armonie și al tinereții veșnice. Cu experiență și studii în kinetoterapie, masaj, balneo-fizio-terapie și terapii holistice, personalul Art Therapy Center, sub atenta coordonare a Tatianei Vrabie (cea care a adus la Galați două metode terapeutice noi) reușește să obțină rezultate spectaculoase acolo unde medicina tradițională se declară neputincioasă.

Pe lângă toate tipurile de masaj tradițional precum: masajul de relaxare, masajul somatic, reflexoterapia, masajul decontracturant, masajul anticelulitic, la Art Therapy Center se practică și Terapia Bowen, bioenergia, vindecarea reconectivă, Reiki, dar și două terapii noi în Galați. Este vorba de terapia VEEDA și terapia ROI (Reset Colectivism Integrat). De reținut că ele nu se fac individual ci, în urma unei analize și a atentei diagnosticări în baza istoricului medical, formele de terapie se întrepătrund, totul spre binele pacientului, care trebuie să plece vindecat și fericit.

VEEDA®  este o terapie complementară manuală, un ansamblu de tehnici de masaj terapeutic prin care specialistul încearcă să lucreze pe punctele trigger și să găsească blocajele din organism.  O terapie nouă în România, inventată și perfectată în timp de Tatiana Vrabie, specialist în masaj terapeutic apreciat la nivel internaţional. “Am practicat această terapie cu succes timp de 15 ani în Italia. În 2017 m-am întors acasă și am deschis Art Therapy Center pentru că mi-am dorit să ofer gălățenilor o cale de a se vindeca, o modalitate de a elimina blocajele şi de a găsi cauza problemelor de sănătate. De când mă știu am avut acest dar, de a afla care sunt suferințele oamenilor cu ajutorul mâinilor și tot de când mă știu îmi doresc să-mi ajut semenii”, spune Tatiana.

Terapia ROI (Reset Colectivism Integrat) a fost aprofundată de dr. terapeut Mimmo Micarelli, cu care Tatiana a colaborat în Italia. Este o formă de masaj care ajută la buna funcționare a nervului vag. Terapia scade riscul de boli cardiace, alungă anxietatea și depresia, stimulează hormonii tiroidieni, alungă stresul, controlează apetitul și agresivitatea. După ani de lucru alături de dr. Micarelli, Tatiana Vrabie își pune la dispoziţia gălăţenilor toate cunoştinţele dobândite în cariera de terapeut. Și pentru că înregistrează succese răsunătoare, pacienți din toată Europa vin anual la Galați pentru a beneficia de ajutorul său.

Dacă treceți pragul Art Therapy Centrer veți câștiga o stare generală de bine, sănătate, armonie și fericire, echilibru atât la nivel corporal, cât și psihic, un metabolism mai bun, flexibilitate sporită a articulațiilor, pe scurt, un boost de energie, creativitate și performanță. Dovadă stau mărturiile celor care au beneficiat deja de terapiile centrului. “Nu credeam că o să-mi revin: aveam dureri foarte mari la nivelul coloanei. Am aflat de această clinică și am zis să încerc, cu toate că fusesem la multe alte clinici, fără rezultat.  După prima ședință, durerile de coloană s-au redus, iar după nouă au trecut. Un colectiv profesionist din toate punctele de vedere. Recomand Art Therapy Center!”spune Chirilă M. unul dintre pacienți.

Cele mai comune afecțiuni tratate la Art Therapy Center: hernie de disc, dureri de spate, inflamația nervului sciatic, dureri de picioare, spondiloză cervicală, gonartroză, coxartroză, migrene, neuropatii periferice stadiul I sau II, pinten calcanean (călcâi dureros),  insuficiență circulatorie vertebra-bazilară, mâini și picioare care amorțesc, umeri dureroși și blocați, colon inflamat, balonare, hemoroizi, disfuncții ale sistemului endocrin, transpirații abundente, dereglări menstruale, bufeuri, dereglări ale sistemului reproductiv, atacuri de panică, anxietate, stări depresive I și II, ba chiar și recuperare după accident vascular.

Pentru informații și programări sunați la 0770 90 60 80.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...