Breaking news:

ASIA METHOD – pentru un spirit sănătos într-un corp armonios! 

A îmbinat conceptul românesc cu aparatura italiană și filosofia orientală și a înființat CENTRUL DE RECUPERARE ȘI ÎNTREȚINERE CORPORALĂ ASIA METHOD, un loc pentru vindecarea corpului, dar mai ales a sufletului. Aici, gălățenii și brăilenii pot beneficia de aparatura de top folosită de ani de zile în recuperarea post-traumatică în Italia, în combaterea stresului și a îmbătrânirii. Daniel Sârbu spune că a văzut efectele acestor aparate de masaj în cei 15 ani cât a lucrat în Italia și a dorit să îi ajute și pe semenii săi să trăiască sănătos. Iată ce puteți găsi la Centrul de recuperare, deschis recent, cu sediul pe strada Tecuci, nr. 189, la parterul blocului N4, vis a vis de Biserica Sf. Mina.

Patul de masaj Crisalide este un produs unic și inovator, ce îmbină tehnologii de vârf cu un design elegant. Patul asigură, pe lângă un masaj presural de drenaj, prin folosirea airbagurilor centrale și laterale, și alte tratamente benefice pentru organism prin magnetoterapie, masaj cu pietre de jad, turmalină și pietre de germaniu, fototerapie (prin proiectorul și salteaua cu fotoni) și terapie cu infraroșu. Aparatul este ideal pentru sistemul circulator și limfatic, stimulând procesele naturale de eliminare a substanțelor toxice prezente în organism. Apoi, magnetoterapia are numeroase efecte pozitive asupra întregului organism: ameliorează durerea și inflamațiile, îmbunătățește fluxul capilar, ajută la regenerarea celulară. Iar fotonii eliberați atât prin saltea cât și cu ajutorul proiectorului sunt particule ușoare de lumină care transportă informații și energie, capabile să pătrundă în țesuturile organismului, stimulând regenerarea celulelor, cu efecte benefice semnificative pentru tratamentul rănilor, cicatricilor și imperfecțiunilor pielii. Patul este unic în România și poate asigura mai multe tipuri de masaj.

Patul de masaj Asiagem cu pietre de jad și infraroșu asigură un masaj terapeutic al coloanei vertebrale (chiropractică) ce detensionează mușchii din jurul acesteia și scade presiunea dintre vertebre. Concomitent, se stimulează 12 puncte reflexogene aflate în zonă, considerate vitale în activitatea organelor interne, prin masaj termic și presopunctură cu 21 de bile de piatră de jad. Este singurul produs la nivel mondial care înglobează nu mai puțin de cinci tehnici milenare din medicina tradițională chineză: chiropractica, presopunctura, terapia cu căldură, utilizarea cristalelor, masajul. Tratează cu succes: hernia de disc, cifoza, scolioza, spondiloza și alte probleme ale coloanei. Dar ajută și la eliminarea stresului, insomniilor, migrenelor, tulburărilor endocrine, afecțiunilor circulatorii. Aparatul este foarte folosit în recuperarea medicală în urma accidentelor vasculare.

Cubul Relax Asiagem/Ale&Gio este un dispozitiv de masaj capabil să ajute la relaxarea mușchilor picioarelor, datorită efectului combinat al rolelor și airbag-urilor. Ultimele ajută la masajul zonei lombare, iar rolele de sub tălpi asigură un masaj reflexoterapeutic. Forța relaxantă a acestui masaj, pe lângă scăderea nivelului de stres și oboseală, permite stimularea sistemului circulator și eliminarea senzației de umflare și greutate a membrelor inferioare, datorită acțiunii sale de drenare. Mai mult, acest tip de masaj stimulează circulația sângelui, ajutând la eliberarea excesului de lichide și toxine și producerea de endorfine, importante pentru reglarea somnului.

Salteaua magnetică cu ametist este o sinteză reușită între tehnicile avansate și cunoașterea celor mai vechi practici ale medicinei orientale. Mai exact, acest produs inovator combină avantajele fotonilor, magneților, razelor infraroșii și pietrelor naturale, precum jadul, turmalina și ametistul. Salteaua magnetică cu ametist folosește magnetoterapia pentru regenerarea țesuturilor, reglând echilibrul biochimic al celulelor, cu numeroase efecte benefice pentru sănătate și bunăstare. Potrivit terapiei cu cristale, ametistul are printre proprietăți capacitatea de a combate insomnia, de a întări memoria și a elimina stresul. Jadul stimulează sistemul imunitar și organele responsabile de detoxifiere, iar turmalina atenuează problemele legate de sistemul osos.

Proiectorul cu fotoni Asiagem este un fel de dispozitiv care șterge anii de pe chipul și pielea ta. Bazat pe cercetările NASA, proiectorul oferă un tratament anti-îmbătrânire cu lumină LED. Pielea are capacitatea de a absorbi lumina din fotoni și de a o folosi ca sursă de energie pentru a stimula regenerarea celulelor. Cu acest tratament natural de lumină obținem multiple beneficii, cum ar fi: netezirea ridurilor, reducerea petelor, scăderea dimensiunii porilor. În plus, terapia cu lumină LED poate fi utilizată pentru a trata în mod eficient contracturile musculare minore și durerile articulare, entorsele, durerile de spate, spasmele musculare, durerea și rigiditatea legate de artrită.

Vrei să beneficiezi de toate aceste minuni ale tehnicii, vino la Centrul de recuperare și întreținere corporală ASIA METHOD din Galați! Programări la telefon: 0728 508 881.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...