Lasă-te învăluită de strălucire și rafinament!

Inspirat din povestea personală a propriei rochii de mireasă, Atelier Studio Design by Loredana reprezintă o reflecţie perfectă a tot ceea ce înseamnă o experienţă unică de frumuseţe şi stil.

O poveste care ilustrează că atunci când talentul precede munca şi este dublat de pasiune, poţi realiza orice îţi doreşti. Iar când ai alături oameni care cred în tine şi te încurajează, orice vis se poate transforma în realitate.

Când stilul și eleganța îmbracă forma unei rochii

Iar Loredana crede în vise şi mai ales crede că fiecare merită rochia pe care şi-o doreşte. Şi chiar ceva în PLUS! Şi tocmai asta defineşte principiul de bază al Atelierului Studio design By Loredana: unicitatea şi caracterul special, stropul de original şi creativitate pe care nu le găseşti nicăieri altundeva.

Loredana mărturiseşte cu pasiune că ea este convinsă de unicitatea fiecărei rochii şi că fiecare nouă creaţie reprezintă o nouă provocare de a scoate obişnuitul din tipar şi a-l transpune într-o nouă formă, specială şi originală.

Creații unice relizate de cei mai buni profesioniști

Accentul ținutelor realizate la Atelier Studio Design cade atât pe modul de lucru, ce caută în permanență adaptarea și ajustarea modelului fiecărei rochii la persoana ce o va purta, dar și pe tipul de materiale utilizate – de la texturi super fine, compoziții, culori și modele care de care mai felurite și speciale. De aceea nicio rochie nu este ca o alta și nicio creație nu este obișnuită. Tocmai pentru că fiecare ținută aparține doar celei ce o va purta.

Stilul unicat al atelierului Studio Design by Loredana Camelia este întregit de experiența și măiestria unei echipe de croitori profesioniști care desăvârșesc prin calitate orice creație. Totodată, se lucrează în permanență la perfecționarea și inovarea tehnicii de lucru, întocmai pentru a păstra cele mai înalte standarde de execuție a creațiilor de la atelier.

Texturi de poveste și accesorii perfecte pentru rochia ta

Povestea fiecărei rochii este țesută din cele mai prețioase materiale și completate de accesorii pe măsură: broderii impresionante, perle elegante, pietre strălucitoare, pene extravagante, șiraguri de mărgele inedite sau flori 3D surprinzătoare.

Totul este diferențiat ca stil însă pe deplin armonizat pentru a se potrivi perfect oricărei ținute și ocazii în parte. Pentru că tu ești inspirația supremă și rochia ta aparține doar stilului tău. Desigur că totul este în ton cu cele mai noi tendințe, însă la Atelier Studio Design by Loredana Camelia individualizarea fiecărei ținute este primordială iar originalitatea și unicitatea nu reprezintă un privilegiu, ci o condiție esențială.

Rochii de mireasă exclusiviste inspirate chiar de tine

Și, pentru că nu uităm de unde a început totul, păstrăm vie inspirația primordială a atelierului, prin crearea celor mai inedite rochii de mireasă care au devenit din ce în ce mai căutate, tocmai pentru că păstrează tiparul exclusivist și principiul originalității marca Studio Design by Loredana.

Cum se făurește magia unei rochii perfecte

Atelierul Studio Design by Loredana Camelia este locul unde punem laolaltă toate elementele pentru a crea rochia ideală care te va însoți la evenimentele speciale din viața ta. Pășește și tu pe tărâmul magic al creației unde făurim împreună rochia ta, creată doar pentru tine.

Atelierul include o camera impresionantă de materiale unde vei găsi orice tip de textură, culoare sau model de material pe care il imaginezi. Camera de lucru este locul unde se țes cu dibăcie ițe de poveste și stil, toate descoperite apoi pentru tine în zona specială de prezentare a rochiilor.

Iar cabina de probă este locul unde deja te afli mai aproape de visul rochiei tale perfecte. Această zonă este dominată de o oglindă impunătoare, în mărime naturală, ce reflectă unicitatea rochiei tale, proiectând încă de acum bucuria viitoarei tale experiențe.

Lasă-te învăluită de strălucire și rafinament!

Descoperă o oază de creație și originalitate la Atelier Studio Deign by Loredana Camelia, acum într-o nouă locație specială, în incinta blocului Italian Residence.

Te asteptăm să creăm împreună rochia ta perfectă! De luni până vineri, de la 9:00 la 17:00. Contactează-ne acum pentru programare și fii gata să strălucești la orice eveniment din viața ta!

RECLAMA