Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Azzaro Wanted by Night – parfumul unei seri reușite

Este acel moment al anului când cele mai bune petreceri au loc în club iar personalitatea nu trebuie să ți-o scoți în evidență doar printr-o ținută ireproșabilă sau gesturi galante. Parcă mai lipsește ceva. Tocmai de aceea, am pus lumina reflectoarelor pe unul dintre cele mai bune parfumuri de seară – un cocktail olfactiv care va atrage atenția chiar și după ce muzica se oprește în club. Un melanj de arome ce vor persista în memoria partenerei tale din acea seară. Nu trebuie să uiți că parfumul este o etapă a seducției.

Azzaro Wanted by Night

Mai prin toate locurile, petrecerile din anii șaizeci și șaptezeci au fost cele mai pline de viață. Muzica bună, emoții adevărate, trăite la intensitate maximă. Acesta este motivul pentru care cel mai nou parfum de petrecere al lui Azzaro este inspirat de stilul de viață hedonist al creatorului de modă franco-italian Lois Azzaro, care a petrecut la greu în anii ’70.

Wanted by Night este o continuare a lui Azzaro Wanted, care a debutat în 2016. Sticla cilindrică amintește de un revolver și evocă imaginea unui joc de noroc. Este oarecum similar cu predecesorul său, cu excepția capacului cromat și a unui lac întunecat elegant, care adaugă un plus de necunoscut la mistica parfumului.

O aură misterioasă, de lux

Enigmaticele arome ale unei seri reușite sunt cu siguranță un lucru de neuitat. Noul Wanted by Night este un mix oriental lemnos și picant, care este mult mai îndrăgit decât originalul. Nu este la fel de agresiv ca originalul, dar se joacă treptat pe pielea ta și te învăluie într-o aură de mister cu note de lux, fără a epata.

Scorțișoară, cedru roșu și tutun sunt cele trei acorduri principale care definesc acest parfum. Notele de vârf sunt compuse din arome de scorțișoară, mandarine, lavandă și lămâie urmate de notele de mijloc de cedru roșu, tămâie, chimion și arome fructate lăsând la final un parfum sofisticat de cedru, tutun, chiparos, piele și paciuli.

Azzaro Wanted by Night este un parfum plin de contradicții. Este ușor de purtat și totuși există un aer de strălucire în jurul mirosului său. Este perfect pentru o noapte în oraș și nu este deloc departe de locul din sala de consiliu atunci când te preocupa o afacere. Și da, acest parfum va rămâne pe pielea ta mult timp după petrecere, chiar până la micul dejun servit în pat.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...
Parfumul Azzaro Wanted , unic și irezistibil de seducător, te vrăjește cu intensitatea și aura sa de lux. Este un parfum pentru bărbatul modern și încrezător, pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebiteAzzaro Wanted by Night - parfumul unei seri reușite