Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Școala de Șoferi “Aviația” – de peste 20 de ani alături de gălățeni

Ce se naște dintr-un tată instructor auto și o mamă psiholog? Un bun manager de școală de șoferi! Marinela Timofte este mâna de fier de la Școala de Șoferi “Aviația” din Galați, este cea care a construit, cu răbdare și tenacitate, un brand puternic într-o lume a bărbaților. Ea este sufletul afacerii și motorul ei, e cea care are în grijă, la acest moment, 60 de angajați, 9 sedii în orașul Galați, și câte unul la Liesti, Tecuci si Focșani.

Marinela a absolvit Facultatea de Științe Economice din Brașov, apoi a făcut Psihologie la București și Drept la Sibiu. În 1999 a deschis un cabinet de evaluare psihologică pentru șoferi, iar în 2002 a autorizat primul sediul din Galați al Școlii de Șoferi “Aviația”, propria ei afacere. Apoi, afacerea s-a extins încet, încet și ea s-a ocupat de creșterea ei responsabilă.

“Aviația e un business de familie. Am pornit de la doi instructori angajați, plus o doamnă secretară mai târziu, iar acum avem responsabilitatea a 60 de oameni și numărăm 12 sedii, din care unul la Liești, Tecuci și în Focșani. Ne-am dorit să fim alături de cursanți, să le fie ușor să vină la cursurile de legislatie rutiera, si sa ramana cu cat mai multe deprinderi bune din timpul scolii. Știm că nu e tocmai confortabil să învețe să conducă, așa că le suntem sprijin de nădejde. Investim constant, pentru că vrem să le oferim clienților noștri mijloace de pregătire moderne.

Avem o echipa de oameni profesioniști, automobile noi, de toate felurile și un simulator de ultimă generație, chiar în incinta Shopping City Galați, unde clienții pot veni să își ia câteva ședințe, asistați de un instructor, înainte de a ieși pe stradă cu mașina școală. Ne-am implicat în programe de educație rutieră in gradinite si școli. Oferim mereu un sfat bun, dacă suntem întrebați, pentru că ne dorim șoferi responsabili pe șosele, oameni pregătiți la volan și instructori asumați”, spune Marinela Timofte.

Secretul? A investit constant în afacere, a căutat în permanență să fie la curent cu ultimele tendințe, a tinut echipa antrenata si in permanenta evoluție, a achiziționat mașini și echipamente performante, totul pentru a avea clienți mulțumiți.

“Nu a fost ușor să răzbesc într-o lume a bărbaților. Sunt multe prejudecăți legate de acest domeniu. Dar am învățat despre mine că sunt tenace, că pot depăși hopurile și pot vedea oportunitățile. În cei peste 20 de ani de experiență, timp în care ne-am perfecționat metoda de pregătire practică și teoretică, cred că gălățenii s-au convins că suntem o alegere bună, atunci când vine vorba de obținerea carnetului de șofer (amator sau profesionist) sau a unui atestat de orice fel”, spune Marinela Timofte.

Școala de Șoferi “Aviația” și-a diversificat constant oferta: aici vin cei care vor carnet de la 16 ani, cei care vor să conducă mașini electrice, hibrid sau automate, de lux sau SUV-uri, cei care vor să meargă cu motocicleta sau vor să învețe să conducă un autobuz, camion sau chiar tractor. Tot aici vin și cei care au nevoie de atestate rutiere de orice tip (transport colete, cisterne, atestat taxi, consilier de siguranță, atestat profesor legislație auto, manager transport marfă, persoane sau transport agabaritic), sau doar de examinarea psihologica periodica.

Dacă doriți să vedeți concret oferta Școlii “Aviația” puteți să intrați pe facebook, unde fiecare localitate are pagina sa, ori pe site-ul oficial: https://scoala-aviatia.ro. Informații și detalii la telefon: 0236/472 799 sau 0743 472 799.

“Aviația” – de peste 20 de ani, scoate șoferul din tine!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

3.9 / 5. voturi: 19

ai citit?

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...