Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

BabyClub – copii frumoși, părinți fericiți!

A lucrat în domeniul frumuseții cât să capete experiență și acum își pune măiestria la treabă într-o afacere faină și de succes de care se pot bucura toate mămicile din Galați și Brăila. Se numește Silvia Magdalena Băleanu, e frumoasă, deșteaptă și … devreme acasă, atunci când treburile magazinului BabyClub din incinta Shopping City nu o rețin peste program.

E manager full time, expert în materiale textile, de nevoie, și un contabil destoinic și asta pentru că a vrut să (își) demonstreze că se poate să fii femeie și să ai o afacere în România.

“Acest business a fost ca o provocare pentru mine, un domeniu nou, dar foarte drag sufletului meu, ce m-a entuziasmat și m-a motivat să dau tot ce e mai bun”, spune Silvia, fără regrete. Acum, Baby Club e un magazin respectat, trend setter în materie de haine de copii, nu trece nimeni pe lângă vitrinele sale fără să se oprească admirativ și mulți bebeluși s-au bucurat de trusourile minunate de botez alese cu grijă chiar de ea.

“Conceptul Baby Club a luat naștere în urmă cu 7 ani, odată cu deschiderea mall-ului din Galați. Din dragoste pentru cei mici și din dorința de a le oferi mămicilor un loc unde să găsească tot ce le trebuie pentru copiii lor, eu însămi fiind mamă și cunoscând cât de importante sunt timpul și bugetul atunci când ai un copil. Am pornit afacerea pentru că oferta pe piață era destul de restrânsă, și se adresa mai degrabă extremelor: fie produse foarte scumpe, fie ieftine, dar de o calitate îndoielnică. Așa că am decis că în boutique-ul meu plin cu haine minunate va fi elementar raportul calitate-preț”, spune Silvia.

Nu a fost ușor: la început a trebuit să petreacă multe zile la job, să aleagă furnizorii, să stabilească prețurile, să își creioneze o echipă de nădejde, dar încet, încet, lucrurile s-au așezat. Acum, Silvia își petrece doar jumătate din zi cu proiectul său, care are deja cei șapte ani de acasă: furnizorii se știu, colecțiile vin pe bandă rulantă, fetele din magazin sunt școlite. Așa că se concentrează pe estetic și exclusiv.

“Aleg personal hăinuțele pentru BabyClub și recunosc că nu rezist rochițelor diafane cu volănașe. Asta pentru că acasă am un băiat mare, dar și pentru că rochițele sunt chiar minunate. Mai ales când vin în set cu tot felul de accesorii mici și prețioase. Caut întotdeauna haine funcționale dar cu stil, frumoase și elegante. Pun calitatea înainte de toate, însă aprigă, ca orice moldoveancă, negociez cu furnizorii de fiecare dată, cel mai bun preț la raft”, recunoaște Silvia.

Pentru că este atentă la detalii, Silvia Băleanu are în magazinul său exclusivitate pe anumite branduri pe oraș. Baby Club oferă o paletă largă de produse de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru bebelusi și copii cu vârste cuprinse între 0 și 14 ani, de la articole de joacă, moderne pentru fete și băieți, până la hăinute potrivite pentru aniversări și ocazii speciale.

“În perioada pandemiei am devenit mult mai atenți la detalii și încercăm să fim cât mai aproape de clienții noștri. Datorită situației în care ne aflăm, cred că produsul ideal este un mix între aspect, funcționalitate și calitate. Secretul nostru? Ținem cont întotdeauna de cerințele și recomandările celor care ne trec pragul și încercăm să satisfacem fiecare exigență. Apoi, suntem conectați cu tot ce e nou pe piață, alegem întotdeauna calitatea și ne punem de fiecare dată în pantofii clienților noștri”, mai spune Silvia.

Pe un “new entry” în domeniul afacerilor,  Silvia îl sfătuiește să fie atent la buget, atunci când pornește la drum, să se asigure că are capacitatea financiară pentru a-și susține cheltuielile cel puțin o perioadă de minim șase luni.

“Indiferent de domeniu, trebuie să caute cel mai bun raport între calitatea produsului și prețul său și, bineînțeles, să pună pasiune în ceea ce face. Pentru că acolo unde este pasiune, nu se simte efortul și vor veni și rezultatele”.

Pentru Silvia au venit! Și asta o motivează să nu se oprească aici: BabyClub e deja un brand de care se va ocupa și pe viitor, cu aceeași dorință de a aduce bucurie în sufletele părinților din Galați și Brăila.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...