Breaking news:

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...

Revenirea la normal și provocările pandemiei – cu Loredana Boroș, medic stomatolog

Pandemia și restricțiile impuse de răspândirea virusului Sars-Cov 2 au afectat serios activitatea medicilor stomatologi, care, după perioada de carantină și-au început munca în condiții speciale. Despre adaptare și cooperare în vremuri neobișnuite am vorbit cu medic stomatolog Loredana Boroș.

“Pacienții noștri trebuie să știe că respectăm toate indicațiile autorităților și păstrăm permanent legătura cu acestea pentru a gestiona corect situația. Asiguram igiena riguroasă a tuturor spațiilor, avem trasee bine stabilite, personalul e protejat cu măști, viziere și mănuși.

Pacienții au la dispoziție dispensere cu antiseptic pe bază de alcool pentru asigurarea igienei corespunzatoare a mâinilor iar instrumentarul se sterilizează la fel de serios ca și până acum. Practic, facem un îndemn la calm și spunem că studiile arată că nu a existat niciun caz de infectare cu SAR-CoV 2 în urma vizitei la cabinetele medicale stomatologice. Semn că în toată țara se iau măsuri serioase de siguranță”, explică Loredana Boroș.

Despre carantină, Loredana spune că a ajutat mai mult în plan personal, că a fost o perioadă de introspecție.

“2020 a fost un carusel al emoțiilor. Am început anul cu entuziasm, dornici de muncă, însă ce a urmat ne-a surprins întru-totul, aducând un sentiment de frustrare, făcându-ne să ne simțim neputincioși în fața lucrurilor pe care nu le putem controla.

Pe perioada carantinei am petrecut, la fel ca toată lumea, timp prețios alături de cei dragi, ne-am pus gândurile și lucrurile în ordine, ne-am înarmat cu răbdare, am ținut legătura cu pacienții noștri, care au beneficiat de sfaturi și îndrumări pentru problemele care s-au acutizat. În aprilie am reluat activitatea, respectând măsurile și recomandările date la nivel național, sperând că totul va reveni la normal.

Continuăm cu entuziasm să readucem zâmbetul sănătos și frumos pe chipul și în sufletul oamenilor, sperând la un viitor liniștit”, a precizat Loredana.

Ca planuri pe 2021, Loredana și-a setat câteva lucruri pe termen scurt: “să mă specializez cât mai mult, pentru a mă ridica la nivelul așteptărilor pacienților, să investesc în mine, ca să pot ajuta pacienții. Acest lucru nu a fost posibil anul acesta decât pe alocuri, din cauza pandemiei”.

În ceea ce privește cabinetul, medicul stomatolog își dorește să aibă puterea să mai investească în aparatură nouă, de ultimă generație, pentru că în stomatologie lucrurile se schimbă de la un sezon la altul.  În plan personal, Loredana își dorește un an liniștit, mai bun.

“Îmi doresc și vă doresc un 2021 în care să nu existe limitările și restricțiile ce au schimbat cursul firesc al lucrurilor, în care să ne bucurăm unii de alții și să privim cu optimism spre viitor”.

 

 

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...