Back to school: buchete speciale de la Extreme FlorEvents

  În ciuda vremurilor ieșite din comun, unele ritualuri pur și simplu nu vor dispărea deloc! Debutul orelor nu va mai fi ca în alți ani, dar bucuria revederii cu oamenii școlii e deplin împărtășită doar prin simbolicul buchet de flori.

  Tocmai de aceea, Extreme FlorEvents pregătește aranjamente și buchete deosebite, iar solicitările și comenzile online curg deja la florărie.

  Echipa Extreme FlorEvents vă preia toate doleanțele și le transformă în amintiri florale speciale, de neuitat: buchete în culori tematice, aranjamente în cutii deosebite, cu flori delicate, fragile sau puternice și rezistente, în funcție de personalitatea destinatarului.

  Pentru aranjamente cu totul și cu totul speciale, cu licheni stabilizați, plante suculente sau elemente naturale, apelați cu încredere la aceeași oameni pasionați de la Extreme FlorEvents.

  Fiți siguri că toate buchetele și aranjamentele sunt realizate cu dedicare totală și grijă maximă pentru design, din flori atent selecționate și de calitate superioară, la un buget accesibil.

  Tot ce trebuie să faceți este să apelați din timp la serviciile Extreme FlorEvents și să vă bucurați, apoi, de gestul simplu și frumos care aduce zâmbete și bucurii în orice septembrie!

  ______________

  Extreme FlorEvents

  0745.530.190 &  0336.114.219

  Țiglina 1, Str Regiment 11 Siret, Bl A1, Parter

   

  foto:Stianni
  - reclama -
  - reclama -
  - reclama -