Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Manon, pralina vedetă de la Leonidas

Există un mit cum că pralinele sunt pentru persoanele care iubesc luxul, însă în același timp acestea fac parte din lucrurile simple ale vieții, pentru că o cutie cu praline poate fi modalitatea ideală de a-ți arăta recunoștința faţă de cineva!

În general, toată lumea apreciază calitatea, prospeţimea şi savoarea delicată a pralinelor Leonidas. Această experienţă poate încânta toate simţurile: vederea, atingerea, auzul, gustul şi mirosul. Secretul se ascunde în faptul că pralinele Leonidas trebuie lăsate să se topească în gură. Senzaţia specială şi totală apare abia atunci când ajunge pe cerul gurii… Astfel, sunetul crustei care se sparge te va îndemna la o a doua muşcătură, atunci când sunt eliberate aromele din umplutură.

Dintre zecile, chiar sutele de sortimente, pralina vedetă de la Leonidas este pralina Manon. Având o combinație de cremă de unt şi cremă pralinată, totul sub o cochilie crocantă inconfundabilă, Pralina Manon este o adevărată vedetă.

Aşadar, relaxați-vă şi lăsați-vă cuceriți de această pralină seducătoare. Având un înveliș de ciocolată albă, pralinele Manon exprimă intensitate datorită umpluturii de cremă de unt cu aromă de cafea, deasupra unui strat pralinat, cu o alună întreagă. Cu o aromă pronunțată, această pralină este vârful de lance de la Leonidas oferindu-vă un moment de adevărată delectare.

Pralinele Leonidas sunt diferite ca formă și conținut, însă se pot distinge trei mari categorii ale acestora: cremele de unt, crema ganache (un amestec de ciocolată și frișcă) și crema pralinată (cele pe bază de alune de pădure). Produsele Leonidas conțin 100% unt de cacao, nu conțin conservanți, iar concentrația de cacao nu scade sub 54%.

Acest angajament față de prospețime oferă pralinei de la Leonidas calitatea sa de lux și aroma deosebită. Există multe soiuri inovatoare și distincte de care să ne bucurăm aici, inclusiv umpluturi de fructe dulci precum ananas și căpșuni, vanilie delicate sau migdale crocante.

Tocmai de aceea calitatea Leonidas este atât de apreciată în toată lumea. Inclusiv în România.

Cei de la Leonidas vă așteaptă în locația din Brăila Mall, de pe Str. Principală 4B. Fiecare zi este o sărbătoare, dar nicio zi nu se compară cu momentele de răsfăț când adevăratele delicii sunt savurate de la Leonidas.

Ne găsiți la telefon 0723 392 772 sau pe pagina de Facebook Leonidas Brăila.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...