Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Manon, pralina vedetă de la Leonidas

Există un mit cum că pralinele sunt pentru persoanele care iubesc luxul, însă în același timp acestea fac parte din lucrurile simple ale vieții, pentru că o cutie cu praline poate fi modalitatea ideală de a-ți arăta recunoștința faţă de cineva!

În general, toată lumea apreciază calitatea, prospeţimea şi savoarea delicată a pralinelor Leonidas. Această experienţă poate încânta toate simţurile: vederea, atingerea, auzul, gustul şi mirosul. Secretul se ascunde în faptul că pralinele Leonidas trebuie lăsate să se topească în gură. Senzaţia specială şi totală apare abia atunci când ajunge pe cerul gurii… Astfel, sunetul crustei care se sparge te va îndemna la o a doua muşcătură, atunci când sunt eliberate aromele din umplutură.

Dintre zecile, chiar sutele de sortimente, pralina vedetă de la Leonidas este pralina Manon. Având o combinație de cremă de unt şi cremă pralinată, totul sub o cochilie crocantă inconfundabilă, Pralina Manon este o adevărată vedetă.

Aşadar, relaxați-vă şi lăsați-vă cuceriți de această pralină seducătoare. Având un înveliș de ciocolată albă, pralinele Manon exprimă intensitate datorită umpluturii de cremă de unt cu aromă de cafea, deasupra unui strat pralinat, cu o alună întreagă. Cu o aromă pronunțată, această pralină este vârful de lance de la Leonidas oferindu-vă un moment de adevărată delectare.

Pralinele Leonidas sunt diferite ca formă și conținut, însă se pot distinge trei mari categorii ale acestora: cremele de unt, crema ganache (un amestec de ciocolată și frișcă) și crema pralinată (cele pe bază de alune de pădure). Produsele Leonidas conțin 100% unt de cacao, nu conțin conservanți, iar concentrația de cacao nu scade sub 54%.

Acest angajament față de prospețime oferă pralinei de la Leonidas calitatea sa de lux și aroma deosebită. Există multe soiuri inovatoare și distincte de care să ne bucurăm aici, inclusiv umpluturi de fructe dulci precum ananas și căpșuni, vanilie delicate sau migdale crocante.

Tocmai de aceea calitatea Leonidas este atât de apreciată în toată lumea. Inclusiv în România.

Cei de la Leonidas vă așteaptă în locația din Brăila Mall, de pe Str. Principală 4B. Fiecare zi este o sărbătoare, dar nicio zi nu se compară cu momentele de răsfăț când adevăratele delicii sunt savurate de la Leonidas.

Ne găsiți la telefon 0723 392 772 sau pe pagina de Facebook Leonidas Brăila.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...