Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Bona – un ajutor de nădejde la orice vârstă

Nu e ușor să crești un copil echilibrat, asumat dar mai ales fericit! E nevoie de timp și răbdare, resurse esentiale care, din păcate, nu sunt nelimitate pentru părinții au și o carieră. Iar adevărul din zicala: copil mic-probleme mici, copil mare-griji mai mari e resimțit tot mai mult astăzi, mai ales sub presiunea parentingului modern.

Tocmai de aceea, cei de la Trust Team Galați s-au gândit că un ajutor de nădejde, adaptat nevoilor copilului, este necesar la orice vârstă, ba chiar mai căutat atunci când părinții nu văd în afterschool o alternativă viabilă. Așa că s-au gândit să caute în piața din Galați și Brăila niște Supernanny care nu doar formează cu tact bune maniere, ci pot rezolva și exerciții de I-IV sau probleme pentru Comper.

Asta pentru că micuțul poate beneficia de ghidajul unei “bunicuțe de împrumut” nu doar până la etapa de preșcolar, ci mai ales atunci când acesta crește mai mare, merge la școală, are teme de făcut sau participă la activități extracurriculare. Bona poate să asigure preluarea micuțului de la grădi sau școală, supraveghere, ba chiar teme, ore de pregătire suplimentară, o limbă străină sau activități recreative, dacă părinții cer acest lucru.

Adică, avem de a face cu o Marry Poppins un pic mai aplicată, specializată în pedagogie, cu o experiență semnificativă, care se implică activ și poate lua de pe umerii mamei problema spinoasă a temelor, de multe ori sursă de conflict între cele două generații. Mai ales acum, când tot mai multe voci spun că afterschool-ul nu e o variantă pentru toți copiii, pentru că acolo cei mici nu se odihnesc, mediul e încărcat, temele sunt făcute de cele mai multe ori la comun și nu există o atmosferă propice pentru dezvoltarea individuală.

Cei de la Trust Team au identificat deja câteva zeci de doamne care pot fi cu succes mentorul copilului tău. Tu ce mai aștepți? Intră pe pagina de Facebook a Trust Team sau pe Urbania și află cum îți poți cunoaște ajutorul de nădejde. Peste puțin timp, îți garantăm că ne vei mulțumi!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...