Bone pentru …bunicii noştri

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Am vorbit în articolele precedente despre necesitatea unor “bunicuţe” bine pregătite pentru copiii noştri, care să ne suplinească pe noi, părinţii, atunci când trebuie să ne rezolvăm din obligaţiile noastre de adulţi.

  O supernanny caldă, bună dar fermă, plină de tact şi cu soluţii salvatoare de preîntâmpinare a tantrum-urilor şi refuzurilor de orice fel. O Mery Poppins modernă, cu multe cursuri de training şi psihologie la activ, care să ştie cum să-l educe, cu viziune, pe cel mic.

  Tipul acesta de bonă a fost identificat deja de cei de la Trust Team, care au găsit, în piaţa din Galaţi şi Brăila numeroase doamne cu experienţă, dornice să înveţe şi mai mult. Dar bona nu se reduce doar la a avea grijă de cei mici: pentru că populaţia României e îmbătrânită şi pentru că avem multe femei pregătite, care s-au şcolit în străinătate în acest domeniu, Trust Team Galaţi a identificat forţa de muncă menită să ne suplinească şi în grija pentru părinţii noştri.

  Sunt doamne care au pregătire în domeniul sanitar, care au lucrat ani de zile într-un azil de bătrâni sau la familii acasă, doamne care nu mai au pe nimeni şi ar dori să îşi folosească experienţa în îngrijirea bunicilor noştri. Şi ele trec prin aceeaşi procedură atentă de selecţionare a personalului de la Trust Team: interviu, analize la zi, cursuri în completare.

  Aşa că cine are nevoie de un umăr de sprijin, în lupta deloc uşoară cu boala sau bătrâneţea celor dragi, poate apela cu încredere la Trust Team Galaţi. Te aşteptăm pe pagina noastră de facebook sau pe Urbania ca să îţi cunoşti ajutorul de nădejde în îngrijirea părinţilor tăi!

   

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img