Breaking news:

Tratarea ridurilor cu acid hialuronic şi botox, la Absolute Aestetics

Deși pare un subiect destul de ușor de abordat în zilele noastre, când vine vorba despre acid hialuronic şi toxină botulinică sunt mereu lucruri de spus. Aceste proceduri ne ajută să ne simțim bine în pielea noastră, respectând proporțiile și alegând echilibrul, nu ridicolul.

Scapă de semnele îmbătrânirii şi întinereşte natural prin injectările realizate de medicii specialişti de la Clinica Absolute Aestetics!

De acum ridurile nu vor mai fi o problemă. La Absolute Aestetics, tratamentul pentru riduri se face cu acidul hialuronic și toxina botulinică.

Care sunt diferenţele?

Compoziţia substanţelor nu este similară: Acidul hialuronic este o substanță ce se găsește în mod natural în organismele vii şi are numeroase aplicații în medicină datorită proprietăților sale variate.

În estetică este folosit cu succes în tratarea ridurilor fine, dar și a ridurilor profunde, pentru că o dată cu înaintarea în vârstă, nivelul de acid hialuronic şi colagen scade, motiv pentru care pielea este expusă mai uşor factorilor agresivi de mediu şi îşi pierde tonusul şi elasticitatea.

Este folosit mai mult în jumătatea inferioară a feței: corecţia cearcănelor, umplerea şanţurilor nazo-labiale, ridurile de la nivelul frunţii şi ochilor, ridicarea colțurilor căzute ale gurii, umplerea liniilor radiale ale buzei superioare (care apar la fumători).

Mult dorita mărire în volum a buzelor, pentru o formă senzuală, se obţine cu ajutorul acidului hialuronic. Astfel, buzele pot fi remodelate, conturate, hidratate, păstrându-şi totuşi aspectul natural. Extrem de eficientă este, de asemenea, injectarea acidului hialuronic pentru atenuarea cearcănelor. Arcada pomeților este extrem de importantă pentru volumetria facială, ea dând aspectul de plin, de tânăr, odihnit și sănătos. Din păcate este și prima regiune facială care pierde volum de-a lungul anilor.

Acidul hialuronic este produsul ideal utilizat în cazul refacerii de volumetrie facială, în siguranță, cu rezultate naturale și pe termen lung deoarece conferă o senzație naturală în piele, are efect durabil și nu are efecte secundare.  Tratamentul cu acidul hialuronic este nedureros, iar rezultatul este cât se poate de natural, disconfortul fiind minim.

Poate fi realizat atât sub anestezie locală cât şi prin anestezie locală intraorală (în funcţie de preferințele pacientului), rezultatele  parţiale fiind  vizibile imediat, iar rezultatul final apare după 2-3 zile. Acidul hialuronic asigură un efect vizibil de la 6 până la 18 luni şi se resoarbe lent fără reacţii alergice. E bine de ştiut că se foloseşte acidul hialuronic cu vâscozitate diferită în funcţie de tipul de defect care se doreşte corectat. Tocmai de aceea se găsesc mai multe tipuri de acid hialuronic.

Toxina botulinică este o proteină neurotoxică produsă de o anumită bacterie şi are ca efect “relaxarea” musculaturii faciale, iar mişcările de expresie nu mai evidențiază ridurile. Rezultatele vor începe să fie vizibile la 24 de ore, iar efectul maxim după 5-7 zile de tratament și poate dura de la 6 la 9 luni. Botoxul este folosit de obicei în jumătatea superioară a feţei. În prezent, toxina botulinică este un tratament estetic bine vândut în lumea modernă. Este de la sine înţeles că botoxul nu se foloseşte pentru mărirea buzelor. Scopul nu este de a „relaxa” buzele, ci de a le mări în volum!

Toxina botulinică persistă de regulă 6 luni, însă acidul hialuronic are intervale mai largi de permanență: de la 3 luni la 2 ani în funcţie de vâscozitatea produsului şi de particularităţile individuale ale pacientelor. O mai bună înţelegere a modului lor de acţiune va evita astfel de confuzii în viitor.

Efecte secundare

Efectele secundare ale injectării cu botox şi acid hialuronic sunt minime, locale şi temporare (1-3 zile), acestea constau în edem (umflătură) sau echimoze (vânătăi).

Dacă doriţi un tratament complet de estetică facială, ne puteţi face o vizită pe Aleea Comerțului, Micro 19 (Complex Comercial ”Dunărea”) şi vom stabilii împreună planul de tratament corect şi potrivit pentru dumneavoastră.

Programul Clinicii este de luni până vineri de la 15,00 la 19,00 și sâmbăta de la 9,00 la 12,00. Programări se pot face la telefon: Ginecologie: 0755 125 535 / Plastică și dermatologie 0787 592 088.

Ne găsiți și pe ginecologiegalati.ro sau chirurgie-plastica-galati.ro

Absolute Aestetics– Sănătate și frumusețe într-un singur loc!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...