Brăila îți hrănește optimismul la Braseria „Concordia”

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Cum îți poți începe ziua mai bine decât cu o porție mare de optimism și de voie bună? Și cum o poți continua și încheia tot in aceeași notă, la cote înalte de bună dispoziție?
  logoconcordiaO nouă locaţie din Brăila, Braseria „Concordia” situată chiar lângă Piața Concordia ce îşi deschide porțile în cursul lunii octombrie! E un local plin de surprize plăcute, cu personal tânăr, amabil și prompt, ce îți oferă, de la primele ore ale dimineții și până seara târziu, porția de energie de care ai atâta nevoie. Variatele produse de patiserie, de cofetărie, dar și de tip fast-food de la Braseria „Concordia” vor deveni, cu siguranță, vedetele întregii tale familii.

  Pe gustul oricui, de la cei mici, la cei mari

  Dimineața, „Concordia ” te atrage cu miros îmbietor de covrigi proaspăt scoși din cuptor. Covrigi calzi la orice oră din zi, numai buni de savurat singuri, la pereche ori în mănunchi, pentru toți amicii. Prima parte a zilei poate continua cu foietaje înfoiate, cu niște cornulețe care-ți fac de zor cu ochiul ori, de ce nu?, cu un croissant nerăbdător să îți dezvăluie miezul plin de ciocolată.

  Braseria „Concordia” e gata să-ți ofere: minieclere irezistibile, tarte consistente, brioșe pufoase și câte și mai câte

  Dacă e aproape ora prânzului, te sfătuim să nu pleci prea departe de „Concordia”! Aici îți pui foamea pe fugă cu produse de tip fast-food pregătite pe loc, din ingrediente proaspete și de calitate. Dacă vrei o gustare rapidă, atunci un sandwich simplu e tot ce ai nevoie. Sau poate preferi aripioare crocante și cartofiori prăjiți. Dacă ești un gurmand respectabil, atunci trebuie să încerci cu totul altceva: sandwich-ul pe bază de produse afumate, după o rețetă originală „Concordia”. Garantat, îți va depăși orice așteptare! Iar după masă sau în orice alt moment al zilei, ce-ar fi să-ncerci cofetăria? Ochii văd, inima cere.

  Produse proaspete la orice oră din zi

  Indiferent la orice oră din zi treci pe la „Concordia”, găsești mereu produsele  proaspete. Înainte de a fi încorporate în produsele pentru vânzare, fiecare ingredient trece un test exigent de calitate. Apoi, întreg procesul de preparare se desfășoară la standarde înalte, iar produsele ajung direct în galantare. Mai mult, special pentru reţetele proprii, „Concordia” deține propria afumătoare – instalația care pregătește instant cărnița afumată ca la carte, pentru sandwich-uri delicioase!

  Calea Călărașilor nr 58A (Piata Concordia).Telefon 0771252775

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img