Breaking news:

Brăila îți hrănește optimismul la Braseria „Concordia”

Cum îți poți începe ziua mai bine decât cu o porție mare de optimism și de voie bună? Și cum o poți continua și încheia tot in aceeași notă, la cote înalte de bună dispoziție?
logoconcordiaO nouă locaţie din Brăila, Braseria „Concordia” situată chiar lângă Piața Concordia ce îşi deschide porțile în cursul lunii octombrie! E un local plin de surprize plăcute, cu personal tânăr, amabil și prompt, ce îți oferă, de la primele ore ale dimineții și până seara târziu, porția de energie de care ai atâta nevoie. Variatele produse de patiserie, de cofetărie, dar și de tip fast-food de la Braseria „Concordia” vor deveni, cu siguranță, vedetele întregii tale familii.

Pe gustul oricui, de la cei mici, la cei mari

Dimineața, „Concordia ” te atrage cu miros îmbietor de covrigi proaspăt scoși din cuptor. Covrigi calzi la orice oră din zi, numai buni de savurat singuri, la pereche ori în mănunchi, pentru toți amicii. Prima parte a zilei poate continua cu foietaje înfoiate, cu niște cornulețe care-ți fac de zor cu ochiul ori, de ce nu?, cu un croissant nerăbdător să îți dezvăluie miezul plin de ciocolată.

Braseria „Concordia” e gata să-ți ofere: minieclere irezistibile, tarte consistente, brioșe pufoase și câte și mai câte

Dacă e aproape ora prânzului, te sfătuim să nu pleci prea departe de „Concordia”! Aici îți pui foamea pe fugă cu produse de tip fast-food pregătite pe loc, din ingrediente proaspete și de calitate. Dacă vrei o gustare rapidă, atunci un sandwich simplu e tot ce ai nevoie. Sau poate preferi aripioare crocante și cartofiori prăjiți. Dacă ești un gurmand respectabil, atunci trebuie să încerci cu totul altceva: sandwich-ul pe bază de produse afumate, după o rețetă originală „Concordia”. Garantat, îți va depăși orice așteptare! Iar după masă sau în orice alt moment al zilei, ce-ar fi să-ncerci cofetăria? Ochii văd, inima cere.

Produse proaspete la orice oră din zi

Indiferent la orice oră din zi treci pe la „Concordia”, găsești mereu produsele  proaspete. Înainte de a fi încorporate în produsele pentru vânzare, fiecare ingredient trece un test exigent de calitate. Apoi, întreg procesul de preparare se desfășoară la standarde înalte, iar produsele ajung direct în galantare. Mai mult, special pentru reţetele proprii, „Concordia” deține propria afumătoare – instalația care pregătește instant cărnița afumată ca la carte, pentru sandwich-uri delicioase!

Calea Călărașilor nr 58A (Piata Concordia).Telefon 0771252775

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...