Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

SUNSHINE STUDIO – un nou concept în Galați

SUNSHINE STUDIO,un nou salon de bronzat și centru de beauty s-a deschis în oraș, pe strada Brăilei, la nr. 157, deasupra sediului RDS-RCS în Țiglina, la etajul I. Într-un decor futurist, pe 150 de metri pătrați, doamnele și domnișoarele, dar și domnii, sunt invitați să aibă grijă de lookul lor, să se pregătească pentru vară într-o atmosferă care aproape reface briza răcoroasă a mării, bronzându-se cu aparate profesionale de ultimă generație. După bronzare, clienții își pot îngriji unghiile, părul sau tenul, beneficiind de servicii profesionale. Astfel, SUNSHINE STUDIO vă ajută să plecați de la plajă arătând impecabil!

Îți e dor de un bronz frumos și rezistent, dar nu ai voie să stai la soare?

Cinci aparate de bronzat (trei orizontale și două verticale) au grijă de pielea ta. Îți facem cunoștință cu o capsulă a timpului – Luxura X10 – un solariu orizontal în care clientul beneficiază de sistem Climax – ventilație ce îți dă posibilitatea să reglezi temperatura – dar și de aromaterapy – o adiere răcoroasă cu diverse arome, care îți răcorește pielea. În plus, un astfel de aparat are lămpi adecvate pentru zona sensibilă a feței, asigurând un bronz blând. Luxura Glamour Edition V7, ultimul apărut pe piață, unul dintre sofisticatele aparate din gama celor verticale şi e dotat cu lumini ambientale și cristale Swarovsky.

Cabina are și un sistem cu vibromasaj, care îți permite să te relaxezi, după o zi de stat în picioare, la muncă, eventual pe tocuri. Megasun T 200, celălalt solariu, vertical, seamănă cu o navetă spațială și dispune de sistem Qsense – care împrăștie o briză mentolată, ca la spa. Toate aparatele au o sonorizare impecabilă – tu poți asculta în cele cinci minute cât te bronzezi uniform, radio sau muzica ta preferară – telefonul se conectează la o aplicație my MP3. Totul este electronic, solariul pornește și se răcește automat, în funcție de programul personalizat al fiecăruia. Cabinele sunt dotate cu servețele umede și uscate, discuri demachiante și deodorant. Solariile se dezinfectează după fiecare utilizare! Toate cele cinci aparate de la SUNSHINE STUDIO dispun de o aplicație care se numește Megavoice – un ghid care îți spune pas cu pas ce trebuie să faci, odată ajuns în cabină.

SUNSHINE STUDIO dispune de un personal calificat și ultrapregătit pentru a răspunde exigențelor voastre. În plus, pentru că se va lucra în schimburi, razele soarelui vă vor sta la dispoziție de luni până duminică, în intervalul 10:00-23:00. Așa că nu ezitați să chemați marea în viața voastră: va fi o experiență deosebită, pe care – garantat! – veți dori să o repetați!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...