Breaking news:

Horoscopul lunii decembrie 2022

Întâlniri festive, tradiții și termene limită Oricât de greu este...

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Buchete și aranjamente, cu parfum de toamnă de la Extreme FlorEvents  (P)

- reclama -spot_img
0
(0)

Aranjamentele florale de toamnă de la Extreme FlorEvents

Suntem în plină toamnă, iar atmosfera și culorile specifice toamnei și-au făcut deja simțită prezența. Faptul că ne plimbăm în natură pe covoare de frunze cu nuanţe de roşu-portocaliu ne arată că totuși nu este atât de rea sosirea toamnei. La fel putem spune și de culorile florilor de toamnă.

Buchetele și aranjamentele florale de toamnă de la Extreme FlorEvents  vor aduce în casa sau biroul tău un strop de natură şi de culoare, atrăgând atenţia şi admirația. Artiștii florari de la Extreme FlorEvents  s-au inspirat din nostalgia și spectacolul de culori al toamnei și au creat buchete și aranjamente minunate specifice sezonului.

Parfumuri și culori de toamnă…

Mesajul transmis de buchetele de toamnă este unul special, pentru că un buchet de toamnă va avea întotdeauna un impact vizual puternic. Și asta, datorită mirosurilor și culorilor. Culoarea predominantă este binecunoscutul portocaliu cu ale sale nuanţe roşiatice sau galbene. Un aranjament sau un buchet de toamnă poate trasmite diverse sentimente, emoții și stări: belşug, iubire, pasiune, melancolie, nostalgie, căldură, protecţie și multe altele.

Sezonul toamnei  aduce buchete și aranjamente deosebite, pe care maeștrii florari de la  al Extreme FlorEvents  le completează, cu măiestrie şi mult suflet, adăugând multe alte elemente decorative surprinzătoare.

Poţi alege crizanteme ori trandafiri sau poţi descoperi alte flori specifice savorilor toamnei cum ar fi , ciclamele, gerbera sau  lisianthus. Toate sunt potrivite pentru diverse evenimente – fie pentru sărbători specifice toamnei, pentru copii la școală,  onomastici sau pur şi simplu pentru a aminti celor dragi că îi apreciezi.

E simplu să oferi  flori în buchete și aranjamente de toamnă care impresionează prin coloristică și combinațiile de flori și accesorii din care sunt create. Tot secretul este să alegi locul ideal de unde să le iei.

Buchetele și aranjamentele de toamnă pot avea însă mai multe culori, fiecare având diverse semnificaţii care au legătura cu toamna.

De exemplu, florile galbene, roșii și portocalii se folosesc cel mai des în buchetele de toamnă, acestea simbolizând iubirea, veselia, şi prosperitatea! Florile roz, căutate de multă lume, reprezintă speranţă şi frumuseţe, chiar dacă suntem în sezonul rece, cele albe semnifică încredere și puritatea emoţiilor. Iar culoarea verde, care este nelipsită din orice buchet sau aranjament, reprezintă semnul belşugului, prospeţimii şi al sănătăţii. Să nu uităm însă și de florile mov, potrivite misterului și spiritului artistic şi visător.

Acum, că ai aflat care sunt „tendinţele florale” ale acestei toamne, descoperă și tu buchetele și aranjamentele de toamnă pe care Extreme FlorEvents  ţi le-a pregătit şi gândește-te cu care persoana dragă să începi!

Ești așteptat la atelierul magic de creație din Tiglina 1, Strada Regiment 11 Siret, Bloc A1, Parter sau contactează-ne la telefon 0745.530.190 sau 0330.114.219.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

Enjoy Sushi – o nouă experiență culinară la Shopping City Galați

Cu toții prețuim momentele de răsfăț, iar plăcerea de...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...