Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Intră în lumea specialităților italienești la Fenice Restaurant

Gustul autentic al aperitivelor, pastelor, salatelor şi al sortimentelor de vinuri

Stilul de viaţă italian are la bază gastronomia, respectarea preparatelor şi reţetelor originale fiind esenţială. Pe lângă numeroasele reţete culinare italiene gătite cu ingrediente simple, proaspete şi naturale, italienii servesc masa într-o atmosferă degajată şi cât mai plăcută. Pentru ei, masa este un prilej de socializare şi bună-dispoziţie în conformitate cu pasiunea lor pentru mâncare tradiţională italiană, iar bucătăria italiană știm cu toții că este o resursă de inspiraţie pentru numeroase ţări din întreaga lume.

Dacă aţi avut ocazia să vă bucuraţi de mâncarea italienească, cu siguranţă vă doriţi să repetaţi această experienţă gastronomică specială. Restaurantul La Fenice vă aşteaptă în Brăila, Str. Călărașilor nr. 1, lângă Biserica Greacă, cu intrarea în Str. Rubinelor, pentru a servi preparate realizate cu aceeaşi măiestrie pur italiană ce corespunde reţetelor italiene tradiţionale, într-un ambient cu totul deosebit.

Veţi fi surprinşi de gustul autentic al aperitivelor, pastelor, salatelor şi sortimentelor de vinuri, mixul ingredientelor fiind fermecător pentru papilele gustative ale oricărui client pretenţios, unde ospitalitatea tipic italiană la ea acasă.

Ideea acestui restaurant vine de la Alessandro Bonamici, italianul îndrăgostit cu adevărat de România, care a pus bazele acestei locații în Brăila, în urmă cu mai mulți ani. În atmosfera intimă, cu influențe ale romantismului italian, restaurantul le oferă tuturor clienților experiența culinară din peninsulă.

Ingredientele de calitate și ierburile aromatice dau un gust aparte preparatelor ce poartă semnătura lui Alessandro Bonamici.

Brăilenii și nu numai, care adoră specialitățile italiene, realizate după rețete originale, sunt așteptați cu un meniu dedicat artei culinare italiene, ce include numeroase preparate speciale, marca La fenice, denumirile acestora rămânând originale. Peștele și fructele de mare sunt vedetele din meniu, regăsindu-se în multe specialități. Tagliata di tonno rosso alla griglia este un ton roșu la grătar cu pesto de rucola și cherry, Grigliata Viareggio ce conține Gambas Argentina, calamar, caracatiță și legume pane, cunoscutul fritto misto, polpo alla toscana sau Filetto di Orata o Branzino con verdure al forno, adică dorada sau Branzino file cu legume la cuptor sunt doar câteva dintre numeroasele specialități din pește și fructe de mare menite să-ți satisfacă toate gusturile.

Să nu uităm de preparatele high-class din vită, care te vor lăsa cu gura căscată numai cât le miroși: filetto di vitello alla griglia sau filetto di vitello ai porcini și lista poate continua.

Nu au cum să lipsească vestitele paste tagliatelle (tagliatelle al nero di seppia con branzino, tagliatelle fructe de mare), gnocchi (gnocchi gambero e zucchini),  bavette (bavette alla pescatora), farfalle etc.

Pentru amatorii de deserturi italiene, Restaurantul La Fenice vă propune vestitul cannolo siciliano sau panna cotta al pistachio, dar și multe alte delicii.

Pentru a le oferi clienților savoarea gastronomiei din peninsulă, bucătarul folosește ingrediente de calitate superioară, aduse de la producatori italieni, iar prospețimea lor aduce un plus de savoare.

Frământate de mâinile pricepute ale lui Alessandro Bonamici, majoritatea pastelor sunt făcute în casă. La fel și deserturile, pentru fabricarea cărora se utilizează ingrediente cât se poate de naturale, preparatele devenind un adevărat răsfăț pentru papilele gustative, indiferent de preferințe.

Bineînțeles, meniul este mult mai bogat, dar ca să aflați mai multe ar fi bine să vizitați restaurantul La Fenice.

La Fenice, Alessandro Bonamici

Meniul gastronomic al restaurantului este completat de o selecție diversă de vinuri, din mai multe regiuni italiene, incluzând tipuri care se apropie de cele românești, cum este Chardonnay sau Cabernet Sauvignon. În restaurantul La Fenice, Alessandro Bonamici are un raport diferit cu clienții. Acesta iese în sală și vorbește cu clienții, îi salută, are o interacțiune directă cu omul, dezvoltând o relație cât mai sudată cu aceștia.

Așadar, restaurantul La Fenice este de pus pe listă întotdeauna când doriți să mâncați ceva mai sofisticat într-un loc elegant și liniștit.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...