Breaking news:

Bucură-te de o toamnă cu gust de la ABC JAR! (P)

Toamna e rost de bun și de bine iar timpul se măsoară în gust. Iar acum, la vremea sublimă când roadele se împlinesc, știi cu ce se însoțește cel mai bine bogăția toamnei? Cu gustul pătimaș de la ABC JAR, desigur!

Meșteșugul gustului autentic ABC JAR

Aici este locul unde bunătăți pe alese, pregătite cu grijă și pasiune se armonizează cu belșugul toamnei și pornesc degrabă spre desfătarea poftelor. La ABC JAR bucatele se transformă în ispite delicioase numai bune de asortat cu mustul proaspăt, pe care abia aștepți să îl savurezi. Fie că optezi pentru o pastramă apetisantă, cârnăciori, mititei, aripioare, pui sau chiar diferite sortimente de pește, la jar totul este proaspăt pregătit și gata de savurat. Completate cu garnituri și salate potrivite, bunătățile de la ABC JAR îți aduc bucuria gustului, oricând ai poftă de savoarea unică a unui grătar veritabil.

Și mai mult gust în meniurile și platourile ABC JAR

Și nu uita de varietatea de meniuri ABC JAR din care poți alege pentru o delectare deplină cu gustul inconfundabil ”la jar”. Sau, de ce nu, optează pentru diversitatea și abundența unui platou mixt ABC JAR pentru un răsfăț culinar complet.

Vrei să te lași ispitit de mirosul unic de grătar ce rumenește irezistibil bunătăți fumegânde și pline de gust? Ne găsești vizavi de Tribunal, pe strada Regiment 11 Siret, la nr. 45 și pe strada Prundului nr. 10. Sau, venim noi la tine! Facem și livrări, pentru comenzi de minimum 40 de lei.

Află detalii și comandă la telefon: 0741 176 807 sau 0741 172 056.

Cunoscută, dar totuși mereu surprinzătoare, cadența gustului de la ABC JAR te prinde în ritmul frenetic al savorii specifice pe care nu o poți refuza. Prețuiește bogăția bucatelor autentice și bucură-te de o toamnă cu gust de la ABC JAR!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...