Bucură-te de o toamnă cu gust de la ABC JAR!

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Toamna e rost de bun și de bine iar timpul se măsoară în gust. Iar acum, la vremea sublimă când roadele se împlinesc, știi cu ce se însoțește cel mai bine bogăția toamnei? Cu gustul pătimaș de la ABC JAR, desigur!

  Meșteșugul gustului autentic ABC JAR

  Aici este locul unde bunătăți pe alese, pregătite cu grijă și pasiune se armonizează cu belșugul toamnei și pornesc degrabă spre desfătarea poftelor. La ABC JAR bucatele se transformă în ispite delicioase numai bune de asortat cu mustul proaspăt, pe care abia aștepți să îl savurezi. Fie că optezi pentru o pastramă apetisantă, cârnăciori, mititei, aripioare, pui sau chiar diferite sortimente de pește, la jar totul este proaspăt pregătit și gata de savurat. Completate cu garnituri și salate potrivite, bunătățile de la ABC JAR îți aduc bucuria gustului, oricând ai poftă de savoarea unică a unui grătar veritabil.

  Și mai mult gust în meniurile și platourile ABC JAR

  Și nu uita de varietatea de meniuri ABC JAR din care poți alege pentru o delectare deplină cu gustul inconfundabil ”la jar”. Sau, de ce nu, optează pentru diversitatea și abundența unui platou mixt ABC JAR pentru un răsfăț culinar complet.

  Vrei să te lași ispitit de mirosul unic de grătar ce rumenește irezistibil bunătăți fumegânde și pline de gust? Ne găsești vizavi de Tribunal, pe strada Regiment 11 Siret, la nr. 45 și pe strada Prundului nr. 10. Sau, venim noi la tine! Facem și livrări, pentru comenzi de minimum 40 de lei.

  Află detalii și comandă la telefon: 0741 176 807 sau 0741 172 056.

  Cunoscută, dar totuși mereu surprinzătoare, cadența gustului de la ABC JAR te prinde în ritmul frenetic al savorii specifice pe care nu o poți refuza. Prețuiește bogăția bucatelor autentice și bucură-te de o toamnă cu gust de la ABC JAR!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img