Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Burger Factory – raiul burgerilor bine făcuți

Burger Factory -bistro, food and bar reprezintă un concept nou ce încearcă să încetățenească și la Galați ideea de FAST Dining. Este locul unde poți găsi coaste bune, burgeri apetisanți și aripioare picante de pui. Toate servite într-un ambient futurist, gândit chiar de proprietari, menit să te poarte în lumea de mâine, o lume a celor puternici, care știu ce vor și luptă ca să își atingă obiectivele. Ca să te simți bine și să te molipsești de optimism și, nu în ultimul rând, ca să mănânci regește, vino pe strada Brăilei, lângă Tribunal, la Burger Factory, un restaurant de care aveam nevoie în Galați!

Real men eat meat!

La Burger Factory vei găsi ceea ce bărbații iubesc să mănânce: 10 tipuri de burgeri, costiță cu fasole sau cu porumb, aripioare gril și pane, gujon de pui în fulgi de porumb, 4-5 feluri de salate asortate, două tipuri de tortillas (vită și pui) și nachos. Pentru doamne și domnișoare platourile cu brânzeturi, servite alături de un vin fin, sunt alegerea perfectă. Nu vor lipsi starterele: creveți pane, inele de ceapă, bulete de brânză dar și supele creme, pentru cei hotărâți să mănânce bine. Vor fi și câteva tipuri de mic dejun, gustoase și hrănitoare, care merg numai bine cu o cafea aromată dar și deserturi delicioase. La toate astea, Burger Factory adaugă cocktail-uri făcute după rețete exotice, vinuri de calitate, beri răcoroase, fresh-uri sau smoothies după dorință.

Burgerul e Regele

Iar cel de la Burger Factory nu înseamnă doar o bucată de carne între două chifle: administratorii locației combină imaginația cu experiența degustărilor din călătoriile în care au vizitat steak-houses căutate din România și din străinătate. Vor fi ingrediente naturale și făcute după rețete proprii culese: carne de vită Angus tocată, condimentată și preparată aici, chifle de casă, coapte pe loc, iar cartofii nu vor fi din pungi congelate. În plus, toate sosurile și dressing-urile sunt preparate după rețete proprii culese. Pentru că sosul face diferența de multe ori! La fel se întâmplă și cu carnea pentru coaste, care e aleasă cu grijă, condimentată și preparată, ținută la baiț timp de șase zile, apoi gătită așa cum se cuvine.

To eat is human, to eat well is divine!

Te așteptăm să te convingi, la Burger Factory, pe strada Brăilei, lângă Tribunal. Iar pe viitor, când ți se va face poftă, dar nu vei putea veni până la restaurant, bucătarii de la Burger Factory îți vor da posibilitatea să comanzi online. Ca să mănânci bine oricând și oriunde. Adică să te simți divin!

Foto: Marian Marin

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...