Simona Mazuru, pasiune pentru perfecţiune

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Stilist desăvârşit în micropigmentarea sprâncenelor, Simona Mazuru de la Simone Studio este exemplul femeii de succes care îmbină perfecţionismul şi ambiţia cu pasiunea pentru beauty. E imaginea profesionistului care munceşte, se specializează constant şi se dedică trup şi suflet activităţii sale.

  „O idee şi o ambiţie”

  Are 35 de ani, este constănţeancă, iar în Galaţi s-a stablit acum 10 ani. Îi place să şofeze, să călătorească prin lume, îi place noua viaţă de mămică şi, bineînţeles, să realizeze sprâncene care atrag toate privirile.
  Ideea de a merge pe acest drum a venit când şi-a făcut sprâncenele la un tehnician din Capitală, iar rezultatul nu a mulţumit-o pe deplin. „Acest lucru mi-a oferit o idee, dar şi o ambiţie să profesez şi să mă specializez în domeniu”, declară Simona Mazuru. În timp, s-a conturat frumoasa imagine a unui „studio”, un loc intim, unde să vii cu plăcere şi să te simţi ca acasă.

  Simona Mazuru,
  manager Simone Studio

  „Am urmat cursuri la cea mai bună academie pe acea vreme – Academia Internaţională Nouveau Contour, precum şi un curs pentru aplicarea genelor fir cu fir la Xtreme Lashes. După care, timp de 2 luni, de 2 ori pe săptămână, am condus dus-întors Galaţi-Bucureşti pentru cursurile de la Şcoala de Make-Up Anca Rădulescu”, povesteşte cu însufleţire Simona, care şi-a atras, astfel, toată admiraţia şi susţinerea soţului ei. Recent s-a format şi la Academia Phibrows by Branko Babic, dar şi la cursurile de la Academia E-Concept Bucureşti.

  Pe de altă parte, într-un domeniu unde informarea despre serviciile oferite e esenţială, a fost nevoie, cel puţin la început, de o atenţie deosebită acordată promovării, aspect de care s-a ocupat soţul Simonei: pagină de Facebook şi site-ul www.simonestudio.ro, cu un blog bine întreţinut. Ulterior, renumele studioului a crescut de la sine, datorită clienţilor extrem de mulţumiţi!

  Micropigmentare: un singur serviciu desăvârşit

  Deşi iniţial Simone Studio a pornit şi cu servicii de Make up şi extensii gene, momentan se concentrează doar pe înfrumuseţarea sprâncenelor. Şi cu siguranţă nu se va transforma niciodată într-un salon cu mulţi angajaţi şi multe servicii.

  Am ajuns la concluzia că, dacă vrem să facem performanţă, trebuie să ne axăm pe un serviciu.

  „Alături de soţul meu, ne dedicăm 100% studioului şi fiecărui client în parte: prin muncă, investiţii în aparatură de ultimă generaţie şi produse noi, dar şi în cursuri (anul acesta voi merge la 2 formări în străinătate) şi alte activităţi ce ne ajută să creştem în experienţă”, spune stilistul de la Simone Studio, studioul cochet unde se fac sprâncene beton!

  Foto: Marius Mazuru

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0