Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Simona Mazuru, pasiune pentru perfecţiune

Stilist desăvârşit în micropigmentarea sprâncenelor, Simona Mazuru de la Simone Studio este exemplul femeii de succes care îmbină perfecţionismul şi ambiţia cu pasiunea pentru beauty. E imaginea profesionistului care munceşte, se specializează constant şi se dedică trup şi suflet activităţii sale.

„O idee şi o ambiţie”

Are 35 de ani, este constănţeancă, iar în Galaţi s-a stablit acum 10 ani. Îi place să şofeze, să călătorească prin lume, îi place noua viaţă de mămică şi, bineînţeles, să realizeze sprâncene care atrag toate privirile.
Ideea de a merge pe acest drum a venit când şi-a făcut sprâncenele la un tehnician din Capitală, iar rezultatul nu a mulţumit-o pe deplin. „Acest lucru mi-a oferit o idee, dar şi o ambiţie să profesez şi să mă specializez în domeniu”, declară Simona Mazuru. În timp, s-a conturat frumoasa imagine a unui „studio”, un loc intim, unde să vii cu plăcere şi să te simţi ca acasă.

Simona Mazuru,
manager Simone Studio

„Am urmat cursuri la cea mai bună academie pe acea vreme – Academia Internaţională Nouveau Contour, precum şi un curs pentru aplicarea genelor fir cu fir la Xtreme Lashes. După care, timp de 2 luni, de 2 ori pe săptămână, am condus dus-întors Galaţi-Bucureşti pentru cursurile de la Şcoala de Make-Up Anca Rădulescu”, povesteşte cu însufleţire Simona, care şi-a atras, astfel, toată admiraţia şi susţinerea soţului ei. Recent s-a format şi la Academia Phibrows by Branko Babic, dar şi la cursurile de la Academia E-Concept Bucureşti.

Pe de altă parte, într-un domeniu unde informarea despre serviciile oferite e esenţială, a fost nevoie, cel puţin la început, de o atenţie deosebită acordată promovării, aspect de care s-a ocupat soţul Simonei: pagină de Facebook şi site-ul www.simonestudio.ro, cu un blog bine întreţinut. Ulterior, renumele studioului a crescut de la sine, datorită clienţilor extrem de mulţumiţi!

Micropigmentare: un singur serviciu desăvârşit

Deşi iniţial Simone Studio a pornit şi cu servicii de Make up şi extensii gene, momentan se concentrează doar pe înfrumuseţarea sprâncenelor. Şi cu siguranţă nu se va transforma niciodată într-un salon cu mulţi angajaţi şi multe servicii.

Am ajuns la concluzia că, dacă vrem să facem performanţă, trebuie să ne axăm pe un serviciu.

„Alături de soţul meu, ne dedicăm 100% studioului şi fiecărui client în parte: prin muncă, investiţii în aparatură de ultimă generaţie şi produse noi, dar şi în cursuri (anul acesta voi merge la 2 formări în străinătate) şi alte activităţi ce ne ajută să creştem în experienţă”, spune stilistul de la Simone Studio, studioul cochet unde se fac sprâncene beton!

Foto: Marius Mazuru

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...