Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

„Cabaret Berlin”, un musical unicat în țară, transmis online sâmbătă și duminică, 9 și 10 mai

„Cabaret Berlin”, un musical modern, unicat în țară ca și concept, jucat până acum doar pentru spectatorii din Galați și din Cluj, este accesibil oriunde, în regim de transmisiune online, sâmbătă și duminică, pe 9 și 10 mai, timp de 28h.

„Cabaret Berlin” este o producție independentă, semnată de Isabela Oancea, manager al Teatrului Muzical „Sapte” Galați, în colaborare cu Mario Dance Atelier, cunoscută companie de balet din Cluj (care a asigurat coregrafia excepțională), cu participarea extraordinară a artistului Dan Helciug. Premiera spectacolului a avut loc în 2018, pe scena grandioasei Opere Naționale din Cluj Napoca.

Muzicalul are la bază libretul lui Joe Masteroff – „Life is a Cabaret”, care a inspirat, printre alte zeci de producții de pe Broadway, și filmul muzical al lui Bob Fosse (cu Liza Minnelli, Michael York, Joel Grey). Spectatorii vor recunoaște, de altfel, coveruri din muzicalul „Cabaret” sau după artiști la fel de celebri (precum Christina Aguilera).

Acțiunea este plasată la sfârșitul anilor ’30, în Berlin. Nazismul se insinuează perfid, otrăvind poveștile de dragoste. Oare cum va trece fiecare prin malaxorul vieții în vremuri atât de tulburi? Până la urmă, viața-i o scenă, iar personajele din „Cabaret Berlin” ne arată că viața e surprinzătoare, exact ca într-un… cabaret.

Distribuție

Din distribuția spectacolului fac parte Isabela Oancea (Madame, patroana Cabaretului), Cristina Bleandură (colaboratoare a Teatrului de Operetă și Muzical „Ion Dacian” din București), Luminița Vologa, Gianina Sion, Dan Helciug, Vlad Ajder, Ionuț Negrișanu, Sorin Oancea.

Madame (Isabela Oancea) este patroana unui celebru cabaret berlinez. Cu principii de viață solide, rămasă de una singură, Madame are o misiune grea în vremurile în care nazismul este în plină ascensiune: aceea de a se menține neutră, fără a periclita afacerea și viețile angajatelor sau protejatelor sale.
_______

Satine (Cristina Bleandura) este vedeta Cabaretului. Rebelă, cu o personalitate puternică, încrezătoare în valoarea ei, este curtată de toți domnii bine care trec pe la Cabaret. Aproape toți sunt vrăjiți de dansurile și de vocea sa.

Tânărul domn Rudy (Vlad Matei Ajder), de rasă pură, elegant, citit, manierat, este cu totul sedus de noua ideologie care pare să se plieze pe ideile sale mărețe de implicare socială.

Ce se va întâmpla cu tânărul inocent care obișnuiește să viziteze cabaretul din Berlin?
Albert (Dan Helciug) este fratele Madamei. Aceasta i-a luat toți banii și îl ține închis, profitând de problemele lui de sănătate psihică. Elize (Luminița Vologa), fosta mare stea a Cabaretului, detronată de Satine, se împacă greu cu noul ei statut. Margo (Geanina Sion), una dintre fetele Cabaretului, este manipulată de Felix (Ionuț Negrișanu), acesta dovedindu-se a fi o iubire toxică și un om total lipsit de scrupule.

Înregistrare de calitate înaltă

Iubitorii genului muzical sunt asigurați că transmisiunea online (realizată la premiera gălățeană de pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini” din 2018) este o înregistrare de înaltă calitate, cu 5 unghiuri de filmare, cadre largi, dar și strânse, focusate pe personaje.

În plus, cei care achiziționează bilet au acces la spectacol oricând, începând de sâmbătă 9 mai – ora 18,00 și până duminică, 10 mai – ora 22,00. Un bilet costă 25 lei și este disponibil pe platforma EventBook.ro (https://eventbook.ro/theater/bilete-cabaret-berlin).

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...